Det er den internasjonale studentfestivalen Isfit, som står bak bookingen og konserten inngår i en ramme der temaet er psykisk helse.

Maria Mena har vært åpen i media om angst og spiseforstyrrelser.

– Åpenhet er en viktig del av arbeidet for å redusere diskriminering, og Isfit er stolte av å kunne presentere Maria Mena som en del av det tematiske programmet, sier konsertsjef, Bendik Sem Kvernevik.

Menas engasjement for psykisk helse godt synlig i musikken hennes ifølge arrangøren, som blant annet viser til låten «Self Fulfilling Prophecy» som beskriver utviklingen av selvhat.

Et annet eksempel er  «Weapon in Mind», som ble skrevet i ren affekt rettet mot nettmobbing.

Saken fortsetter etter disse annonsene:

Siste uke for byens beste tacodeal: – For oss er taco kjærlighet, kultur, tradisjon og lykke

Taco-restaurantene kommer og går i Trondheim. Men taco kan være så mye snodig. Er du klar for en autentisk taco-opplevelse bør du finne veien til Restaurant Frida i Fjordgata.

Lei elsykkel i Trondheim

Våren er rett rundt hjørnet! Lei deg en elsykkel og dra på urban safari. Trondheim24 har to gode elsykler du kan leie.

Kjøpe bitcoin? Her er stegene som kreves

For nybegynnere kan det være utfordrende å investere i bitcoin for første gang. Markedet flommer over av ulike salgskanaler, inkludert kryptobørser og forhandlere som tilbyr verdipapirer knyttet til kryptovalutaen.

– Maria Mena har vist at hun evner å aktualisere psykisk helse. Hun viser engasjement både under konserter og i media, og vi har stor tro på at hun vil benytte muligheten til å sette temaet på dagsorden på en fin måte gjennom sin konsert i Nidarosdomen, sier Bendik Sem Kvernevik.

Birte Gresseth, studentprest ved Ntnu vil også holde en appell under arrangementet og aktualisere temaet diskriminering:

– Når Isfit ønsker å arrangere denne konserten nettopp i Nidarosdomen, er det fordi de vil at budskapet skal stå i fokus. De ønsker ingen «festkonsert», men en ramme som gir ro, som bygger opp under temaet. Nidarosdomen er et sted hvor mennesker gjennom alle tider har kommet med sine liv, ikke minst når det har vært på det mest sårbare, sier studentprest Birte Gresseth

Billetter kommer i salg via sidene til Studentersamfundet 27. januar kl 12.00.

Følg Trondheim24 på Facebook og Instagram!