Marcus & Martinus har to konserter i Norge til neste år: Den ene i Trondheim

Nyheter: Marcus & Martinus legger inn to norske konserter på sin kommende nordiske turné kalt «We Are Not The Same». Den ene holdes på Tapperiet i Trondheim 8. februar.

Den kommende, syv konserter lange turneen starter i København 26. februar, og tar artisttvillingene til scener som Scandinavium i Göteborg og Hovet i Stockholm – og til Tapperiet i Trondheim 8. februar og Oslo Spektrum 11. februar.

annonse

Venting

– Etter flere års venting gleder vi oss masse til å stå på den norske scenen igjen. Det er altfor lenge siden vi har hatt muligheten til å gjøre noe for det norske publikummet, sier Marcus Gunnarsen (21).

Sist Marcus & Martinus sto på scenen i Oslo Spektrum var i 2018.

I fjor feiret de tiårsjubileum som artister. Den siste tiden har de satset tungt i Sverige, og deltatt i svenskenes MGP med låten «Air», som ble slått av Loreen. De vant også «Masked Singer», som er Sveriges versjon av «Maskorama».

annonse

Fantastisk

– Det siste året har vært utrolig gøy, men det er ingen tvil om at det norske publikummet ligger hjertet vårt nærmest. Det blir fantastisk å endelig få komme tilbake til Norge og opptre for de norske fansene våre, sier Martinus Gunnarsen.