Mann skutt på Lademoen: Politiet ønsker tips

Nyheter: En mann i slutten av 40-årene ble skutt på Lademoen i Trondheim natt til torsdag. Politiet leter etter én eller flere gjerningspersoner.

En mann i slutten av 40-årene ble skutt på Lademoen i Trondheim natt til torsdag. Politiet leter etter én eller flere gjerningspersoner.

Kan være flere

Politiet vil ikke si noe om hvor mange de tror er involvert i hendelsen.

– Vi har ikke gått ut med noe antall. Vi må ta høyde for at det kan være flere enn én gjerningsperson, sa operasjonsleder Ebbe Kimo i Trøndelag politidistrikt til NTB i 8.30-tiden.

Ingen var da pågrepet for skytingen.

Politiet fikk melding om hendelsen litt over klokka 2.30 natt til torsdag. De ble varslet av AMK.

Mannen er ikke livstruende skadd. Han ble kjørt til St. Olavs hospital.

Den eller de mistenkte i saken utgjør ikke noen fare for andre, ifølge politiet.

Kjenninger av politiet

– Både fornærmede og gjerningspersoner er kjent for politiet fra før. Det er også derfor vi ikke har sett behov for å gå ut med en etterlysning, sier Kimo.

Politiet karakteriserer hendelsen som alvorlig og opplyser at de jobber for fullt med å finne mistenkte gjerningspersoner.

Stillingsannonse: Byens kuleste restaurant søker kokker og servitører: Et par svin på skogen og rufsete CV er ingen hindring.??

– Det er gjennomført innledende avhør av den fornærmede, sier påtaleansvarlig Bente Bøklepp i Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

Bruker drone

Politiet vil ikke si hvor den fornærmede ble funnet.

Ifølge Adresseavisen gjorde politiet undersøkelser i en bygård torsdag morgen. Også krimteknikere var på plass på åstedet, og de brukte også drone i området.

– Det er en relasjon mellom den fornærmede og gjerningsperson, sa operasjonsleder Anlaug Oseid i Trøndelag politidistrikt til avisen tidligere torsdag.

Politiet ber om tips

Politiet ønsker tips i saken, og alle observasjoner av personer og kjøretøy er av interesse.
Personer som har sett eller hørt noe mellom klokken 2 og 3 i området Anders Buens gate til Anton Kalvaas gate på Lademoen, bes melde fra.