I tillegg  utfører Trøndelag brann- og redningstjeneste søk i Nidelva. Det er også vurdert å bruke helikopter, men foreløpig er ikke det aktuelt.

Sist sett 0330 i natt

– Vi har startet en redningsaksjon, i samråd med hovedredningssentralen. Ressursene vi har i søk nå er mannskap fra politiet, Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Trøndelag Brann- og redningstjeneste. Vi søker etter en mann på 58 år som bor i området Øya. Mannen er sist sett ca 0330 i natt. Jeg ønsker ikke å være detaljert på hvor han sist ble sett. Søket foregår nå med bakkemannskap i området Øya, sier innsatsleder Jomar Sjøhagen til trondheim24.no.

Fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp deltar det inntil 30 personer.

– Det gjøres etterforskning og etterretning paralellt som gir oss grunnlag for søket. Vi opprettholder søket med de ressursene vi har utover kvelden, også om nødvendig utover natta, sier Sjøhagen.

Meldt savnet av pårørende

Det er pårørende av mannen som har meldt han savnet tidligere i dag.

Mannen er 173 cm høy, har normal kroppsbygning. Han er trolig iført flerfarget lue, runde briller, sort midjelang dunjakke og mørke bukser.

Trondheim24.no som er på stedet har observert at det nylig har ankommet en Røde Kors-bil fra Oppdal for å bistå i letingen etter den 58 år gamle mannen.