Mann pågrepet etter truende atferd på Nav-kontor i Trondheim

Nyheter: En mann er pågrepet etter å ha oppført seg truende på et Nav-kontor på Sluppen i Trondheim.Det opplyser politiet i Trøndelag på Twitter.

– Politiet etterforsker hendelsen for å avklare hva som har skjedd, skriver politiet videre.

Avdelingsdirektør Sølvi Margrethe Dahlen forteller dette om hva som skjedde:

– Det var en bruker som kom innom og ønsket å snakke med helse- og velferdskontoret i kommunen, så han hadde egentlig ingen ærender på Nav-kontoret. Vi hjalp han med å komme i dialog med riktig kontor. Etter den samtalen var han veldig sint. Avdelingslederen her på Lerkendal var med i samtalen og prøvde sammen med Securitas å hjelpe mannen ut av kontoret – til det beste for både han og andre brukere. Mannen var såpass aggressiv og kom med trusler som gjorde at vi ba om hjelp fra politiet, sier hun til Adressa.no.

Hun understreker at det ikke oppstod voldsutøvelse under opptrinnet:

– Vi er drillet på gode rutiner ved slike opptrinn. Rutinene fungerte godt denne gangen også, og et gjør at de ansatte føler seg trygge. Vi har veldig sjelden slike hendelser, og de hendelsene vi har hatt har blitt håndtert i henhold til rutinene og løst seg.

Hissig mann

– Vi har tatt kontroll på vedkommende. Det er uklart hva som har skjedd, så vi snakker med begge parter, sier operasjonsleder Trond Volden i Trøndelag politidistrikt til avisen.

(©NTB)