Mann skal ha blitt bundet og slått i hjemmeran på Strindheim

Nyheter: En mann opplyser å ha blitt bundet, slått og frastjålet eiendeler hjemme hos seg selv på Strindheim i Trondheim. Mannen er ikke alvorlig skadd.

Hendelsen skjedde like før klokken 1 natt til søndag. Fornærmede har selv forklart at to gjerningspersoner bandt ham fast og slo ham mens de stjal flere eiendeler, deriblant telefonen hans.

Politiet opplyser at fornærmede har synlige skader på skuldrene og hendene. I tillegg klaget han over smerter i hodet. Han ble fraktet til legevakten for undersøkelser.

Fordi han ble frastjålet telefonen sin, fikk ikke mannen varslet politiet før samboeren kom hjem en time senere, klokken 1.47, har han selv forklart.

Ingen pågrepet

– Vi er hjemme hos fornærmede og forsøker å innhente så mange opplysninger som mulig, sa operasjonsleder Bjørn Handegard i Trøndelag politidistrikt til NTB natt til søndag.

Politiet har sikret spor fra leiligheten og opprettet sak på forholdet. Ingen er så langt pågrepet i saken, opplyser politiet søndag morgen.

Ifølge Adresseavisen har mannen forklart at han ikke så ansiktene til gjerningspersonene fordi de holdt ansiktet hans ned i en sofa.

(©NTB)