Mann alvorlig skadd i voldsepisode på Møllenberg: Kvinne siktet

Nyheter: Politiet har siktet en kvinne i forbindelse med en voldsepisode i Trondheim lørdag morgen og har sendt ut en etterlysning. En mann er alvorlig skadd.

SAKEN OPPDATERES

Ranheim

Mannen ble påtruffet på Ranheim og tatt hånd om av helsevesenet. Politiet har gjennomført avhør av fornærmede og han er ikke livstruende skadd, opplyser politiadvokat Anne Haave i Trøndelag politidistrikt.

– Han bidrar ikke til å hjelpe oss med å finne ut hva som har skjedd. Han er overtatt av helse nå og så blir vi med inn til sykehuset og håper det kan gi oss noen flere ledetråder, sa operasjonsleder Arnt-Harald Aaslund til Adresseavisen lørdag morgen.

I pressemeldingen skriver politiet at de har brukt store ressurser for å finne ut hva som har hendt mannen:

– Politiet har nå siktet en kvinne for grov kroppsskade og vedkommende er nå etterlyst i Norge. Politiet ønsker ikke å gå ut med nærmere opplysninger om den siktede kvinnen, men hun antas å ikke være farlig for publikum. Vi vil fortsette etterforskningen med de ressursene som er nødvendige og på nåværende tidspunkt har vi ikke mer informasjon å dele, sier politiadvokat Anne Haave, i pressemeldingen.

Kvinnen skal ikke være farlig for publikum.