Malin konkurrerer mot verdens beste bartendere

Nyheter: Barsjef Malin Stavsøye ved NordØst Food & Cocktails på Solsiden kjemper om heder og ære ved Diageo World Class i Amsterdam og Glasgow.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Trondheim24s redaksjonelle dekning av byens blomstrende restaurantbransje støttes av ASKO Servering – stolt leverandør av produkter, tjenester og matfaglig kompetanse til Trondheims restauranter. 

VI HAR MARKEDETS BREDESTE GROSSISTSORTIMENT OG MEST INSPIRERENDE NETTHANDEL. TA KONTAKT MED ASKO SERVERING

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Foto: Nordøst
Malin Stavsøien kvalifiserte seg tidligere i sommer og har nå reist for å forsvare Norges ære mot verdenseliten i bartending.
Restauranten NordØst ligger på «stripa» på Solsiden og satser på både lunsj og helaftens middager, men på kveldstid forvandles gjerne lokalet en diger cocktailbar – spesielt i helgene. Matfilosofien kan kokes ned til «nordisk møter asiatisk» og det gjelder også på drinkkartet.

LES MER: Stjernekokk på solsiden mekker japansk matpakke med trønderske råvarer

– Malin har vokst opp i Trøndelag, med ett av Norges mest spennende spiskammers rett utenfor døren. Friske urter fra skogen for brennevinsinfusjoner, lokal honning for sødme, sure bær for syrlige fruktjuser, tørkede blomsterblader til garnering, og mange andre spennende trønderingredienser er alle sentrale og uunnværlige deler i cocktailene hun bringer med seg til konkurransen, melder Nordøst på sin Facebookside.

Malin er i full gang med konkurransen, og på sin egen FB-profil delte hun for noen timer siden sin egen GIF, eksklusivt  laget for utøverne som deltar i den prestisjefyllte konkurransen: