Malin fra Flatåsen vant en fet BMW på 20-årsdagen

Nyheter: Malin Ramberg toppet bursdagsfeiringen med å skrape frem en BMW X5 – og det på selveste 20-årsdagen.

Fredagen startet slik en god bursdag bør for Malin Ramberg fra Flatåsen i Trondheim. Med gaver, kake og ballonger ble hun vekket av familie og venner på den store dagen

Faren til Malin hadde et par dager i forveien kjøpt til sammen åtte BilFlax-lodd som han skulle overraske datteren med. Tradisjonen tro skulle han legge de ved som en hyggelig tilleggsgave. Men denne gangen var det noe ganske annet enn småbeløp som skjulte seg bak skrapefeltet, heter det i en pressemelding fra Norsk Tipping.

– Alle ble stående og hyle

Det var en sprudlende Malin Ramberg som svarte da Norsk Tipping ringte for å bekrefte at hun hadde vunnet en splitter ny BMW X5 :

– Tusen takk! Jeg er så glad nå. Det har egentlig ikke gått opp for meg ennå, ler den ferske bileieren.

Da Norsk Tipping snakket med Ramberg var hun i gang med en liten feiring sammen med gode venninner – men hun fortalte gladelig om hvordan det hele gikk for seg tidligere på dagen:

– Jeg ble vekket av familien og et par venner som er på besøk, med kaker, presanger og ballonger på senga – og selvfølgelig BilFlax-lodd. Det var faktisk på det første loddet at jeg skrapte frem bilen. Jeg rakk ikke å skrape det ferdig engang før jeg så at jeg hadde vunnet.

Ramberg hadde litt vanskeligheter med å tro det hun så.

– «Kødder du med meg nå,» utbrøt jeg. Alle ble stående og hyle, ler den blide 20-åringen.

– Pappa ringte rett til Norsk Tipping for å finne ut om det stemte. Det ble en del telefoner dit i løpet av dagen, humrer hun.

Nære ved å ikke vinne bil

Ramberg fortalte at hun har lappen og har ønsket seg egen bil lenge.

– Det rare er at jeg hatt på følelsen noen dager nå at pappa ville gi meg en bil. Likevel har jeg skjønt at det var lite realistisk. Bil er dyrt og broren min fikk ikke bil på 20-årsdagen sin.

Men bil ble det altså – og for de fleste, kanskje ikke en bil man forbinder med en typisk førstegangsbil.

– Nå blir nok mamma glad for at hun slipper å låne meg hennes hele tiden, smiler Ramberg.

Det var på nære nippet at vinnerbilen gikk til noen andre:

– Vinnerloddet var det siste på remsen. Hadde pappa bare kjøpt syv lodd, hadde ikke vinnerloddet blitt med, forklarer Ramberg.

Det er kanskje like greit at personen som eventuelt kjøpte BilFlax-lodd den 12. mai på Rema 1000 Flatåsen, rett etter pappaen til Malin Ramberg, sannsynligvis ikke er klar over det.

(pressemelding fra Norsk Tipping)