annonse:

Sikre deg billetter nå: Norges lengste festival på Fosenkaia

Politiet skal ha funnet en mann med skader i ansiktet og på halsen. Han får nå helsehjelp.

Klokken 23.45 fikk politiet melding om full slåsskamp i Klosterggata med stikkvåpen. Det skal være sett to kniver og det er også snakk om machete opplyser perasjonsleder Wenche Johnsen ved Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen klokken 00.08.

Image with visual paralax effect

-Vi har fått melding om et én person er knivstukket, men vi har ikke fått verifisert det. Det er flere som har meldt inn til oss og vi har fått opplysninger om de involverte har sprunget hver sin vei, vekk fra stedet, sier Johnsen.

Politiet har fått opplysninger om at det er alt fra fire til åtte involverte.

Klokken 00.19 melder politiet på Twitter at de har kontroll på en person, samt slag/ stikkvåpen. Politiet leter etter en person som skal være knivstukket, står det i meldingen.

Ifølge Adresseavisen har politiet har fått tips om to navn som muligens er involvert. Det er to unge menn og begge er kjent for politiet fra før.

Image with visual paralax effect

– Vi har fått en vag beskrivelse av tre menn. En skal ha skjegg, Adidas-bukse, hvite sko og caps. Den andre er av utenlandsk opprinnelse, i svart jakke og blå jeans. Person nummer tre skal ha blå hette og svart caps, opplyser Johnsen til Adresseavisen.