Kygo til ny festival i Trondheim

Nyheter: Kygo gjør én av ytterst få jobber i Norge når han for første gang gjester Trondheim i forbindelse med Festningen.

Festningen er en ny, stor musikkfestival som arrangeres på Kristiansten Festning i Trondheim 31. august – 1. september. Festivalen har en kapasitet på ca 10 000 mennesker.

Flere store artistslipp

TRD Live i Trondheim, Sky Agency i Oslo og Momentium i Ålesund står bak festivalen, heter det i en pressemelding.

– I 2018 er Kygo en av verdens største artister, og er vel den perfekte stjernen å ha når Festningen arrangeres for første gang. Det er også den første gangen Kygo spiller i Trondheim, og vi regner med at det kommer til å bli et enormt trykk på billettene når de går i salg onsdag 21. mars kl 09.00. Mer informasjon om dette kommer på vår Facebook-side, sier kommunikasjon og partneransvarlig Rachel Nordtømme, i pressemeldingen.

Arif & Unge Ferrari og ARY er også klare for festivalen. Det blir flere store artistslipp i løpet av våren.

– Vi ønsker å nå ut til mange med programmet. Artistene som er booket til nå har en enorm bredde, og store internasjonale og nasjonale navn innen EDM, pop, hiphop og urban er allerede klare. Festivalen skal være et nytt og fint tilskudd til en ellers kulturrik og musikkinteressert by.

– Fantastisk beliggenhet

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått festivalområdet på Kristiansten Festning. Det gjør at vi kan samle tusenvis av mennesker på et konsentrert område. Så har det jo en fantastisk beliggenhet. Det er bynært, men samtidig grønt og landelig. Alt ligger tilrette for ei fantastisk helg med sol, sommer, musikk og gode venner, sier en fornøyd Hermann Ørn Vidarsson.

Eierne bak TRD Live står bak Pstereo, Juba Juba, Byscenen og Eventselskapet. Sky Agency står bak Findings og Stavernfestivalen, Utopia m.m.

Momentum står bak Jugendfest, Sommerfesten på Giske, Utopia m.m.