Kvinne (45) satte fyr på et hus og stakk fra flere restaurantregninger

Nyheter: I dag og i morgen må den 45 år gamle kvinnen svare for seg i Sør-Trøndelag tingrett.

Kvinnen er tiltalt for en lang rekke lovbrudd. Den mest alvorlige forbrytelsen skal ha skjedd i Nærøy: Der skal hun ha satt fyr på en ubebodd enebolig ved å helle tennvæske på en sofa inne i huset og tenne på sofaen ved bruk av fyrstikker. Huset brant ned til grunnen.

Hun er også tiltalt for å ha slått en arrestforsvarer i ansiktet med flat hånd i forbindelse med innsettelse i arrest ved politikammeret i Trondheim.

Et tilfelle av fyllekjøring uten gyldig førerkort er hun også tiltalt for. Hun voldte også materiell skade, da hun rygget inn i en annen bil.

Glad i å spise på restaurant

Kvinnen var også åpenbart glad i å ta taxi og gå på restaurant, men ikke spesielt interessert i å betale for seg.

  • Lørdag 30. desember i 2017 tok hun drosje fra Heimdal til Støren for 1217 kr uten å betale for seg eller oppgi navn og adressse til drosjesjåføren.
  • Tirsdag 2. januar 2018 gikk turen til Sushi Bar Ravnkloa Munkegata der hun spiste og drakk for 435 kroner uten å betale for seg eller oppgi navn og adressse til betjeningen.
  • Onsdag 3. januar 2018 gjentok det samme seg. Da var det biff som stod på menyen og turen gikk til Big Horn Steak House  hvor hun spiste og drakk hun for 641 kroner uten å betale for seg eller oppgi navn og adressse til betjeningen.
  • Mandag 8. januar avla hun Cowfish Restobar et besøk. Her spiste og drakk hun for 613 kroner uten å betale for seg eller oppgi navn og adressse til betjeningen. e)
  • Tirsdag 16. januar 2018 stakk hun innom Troll restaurant. Her spiste og drakk hun for 244,- Her presterte hun også, ifølge tiltalen å sparke kjøkkensjefen på leggen etter måltidet.
  • Hun er også tiltalt for å ha stjålet en strikkekjole fra Vero Moda. Her tok hun på seg kjolen og spankulerte ut av butikke uten å ta turen innom kassa først.