Foto: Harald Øren

Korsvikaspillet sliter økonomisk og jubileumsforestillingen i 2019 er avlyst. Nå håper arrangørene å få inn nok penger til at det historiske spillet kan settes opp i 2020.

– 13. Desember inviterer Foreningen Korsvikaspillet, i samarbeid med Lokal Bar, til en støttekonsert til inntekt for Korsvikaspillet. Vi mener at dette er en alt for viktig del av kulturarven vår, og ikke minst vår historie, til at den skal forsvinne hen. Derfor har vi fått med et lag av fantastiske musikere som ønsker å hjelpe oss å prøve å redde Korsvikaspillets framtid! Før første band går på scenen klokken 21, vil vi også ha urpremiere på noe vi har jobbet med de siste to månedene som vi gleder oss til å vise frem, opplyser Terje Fossum, markedsansvarlig Foreningen Korsvikaspillet.

– Viktig å ta vare på

Tindved, Trond Wiger og Gunnhild Hasund vil redde Korsvikaspillet:

– Jeg stiller opp for Korsvikaspillet t fordi det er viktig å ta vare på lokale tradisjoner, sier Gunnhild Hasund som er en av artistene som stiller opp

I tillegg får vi høre Trond Wiger (Gode Ord Dør Sist) og Tindved.

– Tindved er et relativt nystartet band som spiller egenkomponert visepop med et hint av country.  Bandet består av Anne-Elise Lykke på vokal, Benjamin Aune Brekken på gitar, Johan Ljungstedt på bass, og Eivind Gullvik Frøiland på trommer. Alle med variert musikalsk bakgrunn, noe som skaper Tindved sin egenart og lyd. Så dette blir en flott opplevelse verd å få med seg, opplyser Fossum.

Alle billettinntekter gå til Korsvikaspillet. Arangøren har tre ulike priser slik at man kan bidra ut i fra lyst og evne. Man kan også bidra på Vips.

Billetter på Hoopla: https://korsvikaspillet.hoopla.no/sales/spelaid

Mer info på Facebook: https://www.facebook.com/events/2240375782873247/