Utropte seg selv til «Kongen på Kolstad». Så gikk han til angrep på politiet

Nyheter: Nå er 20-åringen tiltalt for flere voldsepisoder, trusler, innbrudd og innehav av narkotika.

20-åringen er nå tiltalt for en rekke voldelige hendelser av Sør-Trøndelag tingrett. Blant annet for å ha slått og sparket en mann gjentatte ganger i ansiktet, hodet og overkroppen, med brudd i kjevebihulen som resultat, går det frem av tiltalen som trondheim24 har tilgang til.

Saken skal opp for retten 10. september.

– Jeg er Kongen på Kolstad

Ved et annet tilfelle, da han ble transportert fra politiets arrest og til bopelen sin erklærte han overfor politibetjentene at han er «kongen på Kolstad» og at de skulle angre på at de behandlet ham så dårlig, truet med og slå dem begge ned og at sa at han når som helst kunne gi dem juling. Han slo deretter den ene politibetjenten
med knyttet neve.

Samme måned brøt han seg inn i en leilighet og fremsatte trusler, går det frem av tiltalen.

– Jeg sender en gjeng på deg

20-åringen er også satt under tiltale for å ha fremsatt trusler opm vold da en sikkerhetsvakt på et hotell i Trondheim
ba ham om å forlate hotellet. Da skal han i følge tiltalen sagt at han at han skulle «ringe kompisene sine og slå vakten til blods.

Han skal også ha sagt at «hvis du rører meg er det det siste du gjør» og at han skulle «sende en gjeng på ham» eller lignende, ifølge tiltalen.

20-åringen er også satt under tiltale for et annet forhold, da politiet gjennomførte ransaking og skulle ta beslag i hans telefon. Da var  han sint, fysisk utagerende, ropte «fuck politiet» eller lignende og spyttet etter politibejent