Selger billetter som hakka møkk: Kolstad på full fart mot rekordpublikum

Nyheter: Den storstilte håndballsatsingen i Kolstad blomstrer allerede. Trønderne ligger an til å få opp mot 9000 tilskuere hjemme mot Elverum 22. oktober.

Laget har fått en perfekt start på seriesesongen med fem seirer av fem mulige. På veien er rivaler som Nærbø, ØIF Arendal og Drammen blitt slått i jevne kamper. Snart er det tittelgrossist Elverums tur til å bryne seg på Christian Berges menn.

Trondheim spektrum

For anledningen er møtet lagt til Trondheim Spektrum. Der satte Kolstad for tre år siden norsk serierekord med 7013 publikummere, og alt peker mot at den blir slått.

– Det ser meget lovende ut. Vi sjekket i går (torsdag), og da var vi rundt 100 plasser unna. Så vi kommer til å bikke det tallet i løpet av helgen. Håpet er å lande på mellom 8000 og 9000, sier Kolstads daglig leder Jostein Sivertsen til NTB.

– Det er moro og viser at det er stor interesse for prosjektet. Det er viktig når vi har satt de målsettingene som vi har gjort, legger han til.

Kolstad har ambisjoner om å bli best i Norge og blant de fremste i europeisk herrehåndball. Sander Sagosen blir en del av laget fra kommende sommer.

Sivertsen er overrasket over hvor godt Kolstad har gjort det i høst. Den eneste skuffelsen hittil har vært exiten fra kvalifiseringen til europaligaen.

– Jeg tror nok ligaen er litt tøffere i år, og det er flere lag som satser. Vi hadde trodd det skulle svingt litt mer, så vi er litt foran skjema. Men hvis Elverum vinner neste helg, er det full kamp igjen.