……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Trondheim24s redaksjonelle dekning av byens blomstrende restaurantbransje støttes av ASKO Servering – stolt leverandør av produkter, tjenester og matfaglig kompetanse til Trondheims restauranter. 

VI HAR MARKEDETS BREDESTE GROSSISTSORTIMENT OG MEST INSPIRERENDE NETTHANDEL. TA KONTAKT MED ASKO SERVERING

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

– Etter helgens suksess er det allerede nå klart at dette skal gjentas neste år, sier butikksjef Monica Ervig Kjendalen på Meny Solsiden.

Inspirerte

Over 40 leverandører fra lokale og internasjonale produsenter deltok for å inspirere og engasjere den trønderske befolkningen:

– Vi hadde foredrag fra scenen om krabbekoking, partering av lam, deling av parmesanhjul, filetering av mange spennende fiskeslag, tørrmodning av kjøtt og vi viste hvordan vi lager pølser, forteller Ervig Kjendalen.

Image with visual paralax effect

Lidenskap for mat

Kjendalen var særlig fornøyd med at mange lokale matprodusenter fikk vist seg frem:

– Trøndelag har mange svært dyktige lokalmatprodusenter som vi er opptatt av vise frem til våre kunder. Dybvik Klippfisk, Garnvik Røkeri, Jentene på tunet, Lykkemat og Rørosbryggeriet er eksempler på selskaper med mennesker som har stor lidenskap for smak og kvalitet. De var veldig fornøyd med responsen de fikk fra de besøkende på matfestivalen, sier Kjendalen.

De mange besøkende kom ikke bare for smaksprøver og gode tilbud.

– Det som virkelig var moro var at folk flokket seg foran scenen og var virkelig interessert i å se ekte håndverk fra dyktige fagfolk, sier Monica Ervig Kjendalen, butikksjef for Meny Solsiden.