Klæbos nye hovedsponsor på plass

Nyheter: Langrenns-esset Johannes Høsflot Klæbo er blitt enig med Uno-X Norge AS om en samarbeidsavtale som varer til og med VM i 2025.

Avtalen ble underskrevet fredag og er den største kommersielle avtalen i Klæbos karriere. Avtalen strekker seg fem år framover og gjelder til over VM i 2025 som for håpentligvis blir i Klæbos hjemby Trondheim. Det skal avgjøres av FIS senere i sommer.
– Dette er perfekt match for meg. Uno-X er godt fremme i skoene, offensive, positive, prestasjonsorienterte og opptatt av videreutvikling og bærekraft. Vi har snakket sammen i en god stund nå. Endelig blir det alvor. Prestasjonsmiljø og vinnerkultur er også sentrale begreper i vårt samarbeid, sier Klæbo i en pressemelding.
Partene inngår et langsiktig samarbeid hvor de sammen skal fremme innovasjon, kunnskapsdeling og prestasjonskultur. Klæbo vil samarbeide tett med Uno-X Norwegian Development Team, som er det første norske profflaget i sykling.
– Partnerskapet skal knytte Johannes sine tanker om utvikling og innovasjon sammen med prestasjonsmiljøet vårt. Vi skal lage gode møteplasser hvor vi kan inspirere, samt lære av hverandre, sier administrerende direktør og sykkelsjef Jens Haugland i selskapet.

(©NTB)