Er du en kaffetørst morgenfugl? Her er fem steder du kan drikke kaffe i Midtbyen fra kl. 07:00

Nyheter: Her er fem steder for deg som er tidlig oppe og kaffetørst.

PS. Guiden er utarbeidet av midtbyen.no

Her får du kaffe fra kl. 07:00

1. Dromedar

Dromedar har prisbelønt bariaster som lager skikkelig god kaffe. Her kan du lese dagens aviser eller sitte og fange stemningen fra gaten utenfor. Du kan også nyte en god frokost. Du kan velge mellom Dromedar Nordre og Dromedar Moxness i Olav Tryggvasons gate. Prøv en kaffe eller varm sjokolade med Chilli!

2. Starbucks 

For den internasjonale «feelingen» må du starte dagen hos Starbucks. Stedet fylles opp like før kl. 08:00, og det er tydelig et populært stoppested for mange. Menyern her er stor, med et mangfoldig utvalg av kaffe, te, varm sjokolade og frappucino i alle slags farger, smaker og pynt. Be om ekstra krem hvis du tør! Det ryktes at Starbucks har en hemmelig kaffemeny. Se hvor et Googlesøk tar deg.

3. Godt Brød

I disken hos Godt brød, som åpner 06.00, ser vi at bakermesterne allerede har holdt på i flere timer for å gjøre klar frokosten vår. Godt Brød er et kjekt sted å starte dagen med sunn og næringsrik frokost som holder deg gående lenge. De har også en hyggelig liten bakgård med overbygd tak. For å ikke snakke om et nydelig utvalg kaffe som kommer fra alle verdens hjørner.

4. Kaffebrenneriet 

Hos Kaffebrenneriet kan du slappe av med en kopp kaffe, varm sjokolade eller kanskje en ferskpresset juice. Du kan også stikke innom for å ta med en kaffe eller annen drikke «on the go» for kanskje å slå av en ekstra prat med en kollega eller en bekjent før pliktene kaller.

5. Sellanraa 

Sellanraa er blitt svært populært og er stedet for god mat, god drikke, samt gode litterære opplevelser, der den ligger som et bindeledd mellom biblioteket og Litteraturhuset. Her kan du ta en kaffe og en matbit mens du venter på at biblioteket skal åpne, eller gjør deg klar til dagens møter.

Morgenkaffen for B-mennesker åpner i 9/10-tiden

Byhaven Kafe (Kl. 09:00)

Dromedarbakeriet (Kl. 08:30)

Espresso House Trondheim Torg (Kl. 08:00)

Jordbærpikene Byhaven (Kl. 09:00)

Jordbærpikene Trondheim Torg (Kl. 09:00)

Kaféen Trondheim Torg (Kl. 09:00)

Tulla Fischer (Kl. 10:00)

Rosenborg Bakeri Byhaven (Kl. 09:00)

Vi fire Cafè (Kl. 10:00)