Kaffe i hjemmebaren

Nyheter: Vi nordmenn er i verdensklassen av kaffedrikking, og derfor er denne svarte varme drikken et helt naturlig innslag i enhver bar med respekt for seg selv.

Selv om det er helt vanlig svart kaffe det definitivt går mest av, har nordmenn virkelig fått opp øynene for andre typer kaffe som espresso, cafe au lait, cappuccino og mocha. En rekke forskjellige drinker har også kaffe som ingrediens. Alle restauranter, barer og hjemmebarer bør derfor ha et utvalg av kaffe til alle kaffeelskere.

Kaffemaskiner

https://barlife.no finner man et stort utvalg av kaffemaskiner til de fleste formål og behov. Til hjemmebaren kan man servere en rekke forskjellige kaffedrinker med en god kaffetrakter. Til profesjonelle restauranter og barer bør man investere litt mer for å gjøre kundens opplevelse best mulig. Når man har en helt enkel kaffetrakter må man nødvendigvis blande drinkene selv, og derfor er det litt større rom for manuelle feil. Med en Design Espresso Advanved Barista luker man ut mange av disse feilene ved at maskinen gjør jobben selv.

Melkeskummer

Dersom man skal blande seg en cappuccino eller helt enkel svart kaffe med melk burde man ha en melkeskummer for å gjøre kaffeopplevelsen så god som mulig. Dette kan være en helt enkel liten elektrisk visp som skummer melken for deg, eller en større mer avansert maskin for å gjøre opplevelsen komplett. Til hjemmebaren vil det ikke være nødvendig med noe stort og avansert, og det vil være mer enn godt nok for gjestene med en melkeskummer og en skumkanne.

Kaffedrinker

Har du vært ute på byen i Trondheim og ønsket å teste ut noen nye kaffedrinker i løpet av kvelden? Man har jo selvfølgelig klassikerne som en kaffe og Kahlua-shot, eller en Irish Coffee som aldri går av moten. Men det finnes også en rekke andre morsomme drinker laget på kaffe som virkelig er verdt en test for kaffeelskeren. Du kan for eksempel be om en Kaffe Martini som består av espresso, vodka og Kahlua som serveres kald i et martiniglass, eller en Long Island Iced Coffee som gir en sterk drink med kaffe, Baileys, Kahlua, Vodka, Rom og Tequila. Ønsker du å være litt mer eksotisk denne kvelden kan du begi deg utpå en Mexican Coffee Cocktail som i all sin enkelhet gir en spennende opplevelse med tequila og kaffe, servert varm med pisket krem og et dryss av kanel som topping.