Jubler over billig nattbuss for studenter

Nyheter: Høyre tok med seg kake til Velferdstinget for å feire at nattbuss nå er inkludert i periodebillett for studenter. – Dette er en gledelig endring for alle studenter i byen, sier Vegard Elde Vefring, fylkestingsrepresentant for Høyre i Trøndelag.

– Dette er noe vi har jobbet for lenge, og at det nå endelig er realisert er helt fantastisk,Vi tenkte at dette er en av de anledningene man virkelig kan feire med kake,  sier Marius Krogstad Aune, formann for Høyres studenterforening i Trondheim, i en pressemelding.

Nå kan studenter, ungdom og honnør reise på nattbussen med ordinær periodebillett, der man tidligere måtte betale egen billett til nattakst.

Enklere å komme seg trygt hjem

– Dette gjør det enklere for studenter og unge å komme seg trygt og rimelig hjem fra byen i helgene. Det gjør Trondheim til en enda bedre studieby, sier Aune.

Siden Velferdstinget også har stått i bresjen for å fjerne nattaksten for studenter tok Høyre med seg kake til Velferdstinget, for å feire gjennomslaget.

– Høyre i fylkestinget har arbeidet for å få innført dette lenge. Vi er svært glade for at dette nå har blitt en realitet, sier Vegard Elde Vefring, leder for Velferdstinget.