ISFiT-slipp: Razika spiller i Storsalen

Nyheter: Razika blir ISFiTs første slipp.

Konsertsjef Ida Marie Alme for ISFiT, er stolt over å kunne presentere Razika som en del av konsertprogrammet under neste års festival. Konserten holdes i Storsalen:

— Det er bare å ønske Razika velkommen tilbake til byen. De lager musikk som fenger, noe publikummere har fått erfare i årevis, sier Alme i en pressemelding.

«Faen ta de»

Razika har tatt Norge med storm med sanger som «Vondt i hjertet» og «Faen ta deg».

Av visesanger Stein Torleif Bjella har bandet blitt omtalt som et av landets dyktigste tekstforfattere. Med nytt påfyll i låtkatalogen som slippes 7. september, 19. oktober og 16 november kan man med andre ord vente seg flere godbiter med Razika.

Etter en del prøving og feiling, er vi endelig klare for å vise dere det vi har jobbet med den siste tiden. Vår nye plate «Sånn kjennes verden ut» kommer 30. november og vi gleder oss til å slippe første singel «En sjanse til» allerede 7 september, melder  damene i Razika.

– Når vinteren er her igjen, er det dermed bare å legge pensumlitteraturen til side og heller drømme seg bort til kjekkasen man så i dongerijakke i høst, og synge med til bergenskvartettens bangere, sier Alme.