Ingebrigtsen ser bedring etter seieren på Nadderud

Nyheter: Kåre Ingebrigtsen fikk gode svar i Rosenborgs 1-0-seier mot Stabæk i Eliteserien søndag. RBK-treneren ser lyst på fortsettelsen.

Anders Trondsen ble matchvinner for trønderne med sin scoring fire minutter etter pause. Dermed er tabelltoer Rosenborg fortsatt sju poeng bak serieleder Brann.

RBK-fansen har latt seg frustrere av trøndernes trøbbel offensivt så langt denne sesongen, men Kåre Ingebrigtsen var fornøyd med progresjonen laget viste i Bærum.

– Måten vi spilte på mot Stabæk. Vi ser at vi er på rett vei nå, sa Ingebrigtsen etter kampslutt på Nadderud søndag.

Vi holder åpent! Vår flotte luftige uteservering bader i sol, og inne er vi drillet på godt smittevern. Ingen champagne...

Posted by Troll on Tysdag 1. juni 2021

Stor vilje

Han ga ros til spillerne for innstillingen mot bæringene.

– Vi viste stor vilje framover. Vi var direkte, vi viste stor fart i det vi gjorde. Det er slik vi ønsker å framstå, det er jo da vi er best. Det er dette vi har jobbet med på treningsfeltet, sa RBK-treneren.

Midtbanemannen Anders Trondsen var også tilfreds med prestasjonen.

– Vi skapte sjanser, og vi prøvde å gå for 2-0. For meg var det ekstra deilig med scoring i dag. Vi har kamp igjen allerede 16. mai, så nå ser vi fram mot den, sa RBK-spilleren etter matchvinnerscoringen mot gamle lagkamerater i Stabæk.

– God kamp

Stabæk-trener Toni Ordinas var fornøyd med innsatsen fra sitt mannskap, men måtte altså konstatere at det ble null poeng mot trønderne.

– Det var en veldig god fotballkamp. Det er umulig å være fornøyd når man taper, men jeg er veldig glad for måten vi framsto på i store perioder mot Rosenborg, sa Ordinas til NTB.

– Vi betalte prisen for å ikke sette de store sjansene vi fikk. Men første omgang var antakelig den beste omgangen vi har spilt så langt denne sesongen, la Stabæk-treneren til.

Rosenborg tar imot Lillestrøm på Lerkendal 16. mai. Da gjester Stabæk Vålerenga.