Ingebrigtsen ser bedring etter seieren på Nadderud

Nyheter: Kåre Ingebrigtsen fikk gode svar i Rosenborgs 1-0-seier mot Stabæk i Eliteserien søndag. RBK-treneren ser lyst på fortsettelsen.

Anders Trondsen ble matchvinner for trønderne med sin scoring fire minutter etter pause. Dermed er tabelltoer Rosenborg fortsatt sju poeng bak serieleder Brann.

RBK-fansen har latt seg frustrere av trøndernes trøbbel offensivt så langt denne sesongen, men Kåre Ingebrigtsen var fornøyd med progresjonen laget viste i Bærum.

– Måten vi spilte på mot Stabæk. Vi ser at vi er på rett vei nå, sa Ingebrigtsen etter kampslutt på Nadderud søndag.

Stor vilje

Han ga ros til spillerne for innstillingen mot bæringene.

– Vi viste stor vilje framover. Vi var direkte, vi viste stor fart i det vi gjorde. Det er slik vi ønsker å framstå, det er jo da vi er best. Det er dette vi har jobbet med på treningsfeltet, sa RBK-treneren.

Midtbanemannen Anders Trondsen var også tilfreds med prestasjonen.

– Vi skapte sjanser, og vi prøvde å gå for 2-0. For meg var det ekstra deilig med scoring i dag. Vi har kamp igjen allerede 16. mai, så nå ser vi fram mot den, sa RBK-spilleren etter matchvinnerscoringen mot gamle lagkamerater i Stabæk.

– God kamp

Stabæk-trener Toni Ordinas var fornøyd med innsatsen fra sitt mannskap, men måtte altså konstatere at det ble null poeng mot trønderne.

– Det var en veldig god fotballkamp. Det er umulig å være fornøyd når man taper, men jeg er veldig glad for måten vi framsto på i store perioder mot Rosenborg, sa Ordinas til NTB.

– Vi betalte prisen for å ikke sette de store sjansene vi fikk. Men første omgang var antakelig den beste omgangen vi har spilt så langt denne sesongen, la Stabæk-treneren til.

Rosenborg tar imot Lillestrøm på Lerkendal 16. mai. Da gjester Stabæk Vålerenga.