Hun blir ny direktør i skandale-plattformen

Nyheter: Etter at Trond Utne kastet inn håndkleet som som sjef i Helseplattformen, ble det fredag morgen orientert om at Siri Beate Berg konstitueres som ny administrerende direktør i Helseplattformen. 

Det bekrefter styreleder i Helseplattformen, Helge Garåsen, overfor Nidaros.

Ifølge Hemits nettsider har Berg vært ansatt i foretaket helt siden oppstarten i 2003. Hun er utdannet sivilingeniør innen biofysikk og biomedisinsk teknikk.

Ønske om å lykkes

Siri Beate Berg uttaler seg i en pressemelding:

– Jeg har et sterkt ønske om at vi skal lykkes med Helseplattformen og at helsetjenesten i Midt-Norge skal bli så bra som mulig. Jeg gleder meg til et godt samarbeid med Hemit, de andre helseforetakene og kommunene. Både min erfaring og mitt nettverk blir nyttig på veien videre, sier Berg.

Berg er i dag administrerende direktør i Hemit.

Garåsen er fornøyd med å få Siri Berg som konstituert administrerende direktør.

– Jeg er kjempeglad for å få på plass en så erfaren ressurs, med solid ledererfaring fra IKT inn mot helsesektoren. Siri Berg har vært konstituert administrerende direktør i Hemit i åtte måneder og har gjort en svært god jobb der. Jeg er glad for at hun nå ønsker å bidra til at vi når målene med Helseplattformen. Jeg ønsker også å takke Trond Utne for flott innsats. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid med ham og Hemit, sier Garåsen i pressemeldingen.

Berg tar over etter Trond Utne, som slutter som direktør i Helseplattformen når hun tiltrer.