Highasakite slipper singel signert Stargate

Nyheter: I dag slipper popvidunderet Highasakite singel signert stjerneprodusentene i Stargate

Stargate, som fromtes av trønderen Mikkel Eriksen og Tor Erik Hermansen, er det eneste norske selskapet som har vært involvert i produksjoner som har toppet Billboard Hot 100-listen fire ganger.

Det er fulle hus for tiden, og vi anbefaler sterkt å booke bord på forhånd! Dessverre må vi ofte avvise hyggelige gjester i døren. Ring oss mer enn gjerne, eller send en mail til booking@trollrestaurant.no 😃

Posted by Troll on Måndag 19. juli 2021

Megasuksess

Gutta bak spakene har også hatt megasuksess med  Beyonce-låten «Irreplaceable» som toppet USA-listen i 10 uker. Stargate har også jobbet for Rihanna og Coldplay – blant mange andre superstjerner.

Nå er det Highasakite som et dryss av stjernestøvet til duoen i Stargate: Fredag slipper Highasakite singelen «5 Million Miles»:

– Jeg er så utrolig stolt og glad for dette samarbeidet. Det er helt fantastisk å få muligheten til å jobbe med Stargate, sier vokalist Ingrid Helene Håvik til NRK Trøndelag.

Bandet har hatt et år spekket med karrieremessige høydepunkter:

I januar innkasserte de Spellemannsprisen, i mars fyllte de Oslo Spektrum. For et par uker siden ble det kjent at de fikk det ærefulle oppdraget med å produsere eleiteseriens musikalske hymne.