Her finner du forbrukslån med de beste betingelsene

Nyheter: Bruk en finansagent og få de beste tilbudene om forbrukslån.

En normal grunn til at folk velger å søke om forbrukslån er fordi noe må betales, uten at man har hatt tid eller anledning til å sette av nok penger. Renovering og oppussing er et vanlig fenomen hvor dette gjerne oppstår.

Det kan være vanskelig å regne ut på forhånd hva slike prosjekter kommer til å koste til slutt, derfor er det veldig smart å ha en buffer slik at man slipper å sette prosjektet på en midlertidig stopp, som igjen kan føre til en langvarig stopp.

Er du av den oppfatning at forbrukslån kan være en passende løsning for deg? Da bør du bruke en finansagent til å hjelpe deg med søknadsprosessen til et forbrukslån. Da sender du bare inn en søknad, samtidig kan du være trygg på at du ikke kommer til å gå glipp av de beste tilbudene.

Å søke om forbrukslån er helt gratis og uforpliktende. Din søknad blir også vurdert av flere banker slik at du kommer til å få det beste forbrukslånet som er tilpasset din økonomiske situasjon. 

Sammenlign lånetilbud

Låntakeren må igjennom flere vurderinger før lånet kan innvilges, og forskjellige långivere trenger ikke å alltid være enige om hvilke faktorer som veier tyngst. Dette er grunnen til at du kan oppleve å få ganske ulike tilbud hos ulike långivere når du bestemmer deg for å ta opp forbrukslån.

Det betyr at dersom du er på jakt etter et billig forbrukslån med den aller beste renten, er det veldig viktig at du sammenligner banker og långivere. Dette bør du gjøre:

  • Velg deg ut 10-15 forskjellige långivere og send inn søknader hos alle
  • Når du får tilbudene i retur bør du sjekke om du fikk hele summen du søkte om, lengden på nedbetalingstiden og hva du selv ønsker som nedbetalingstid. I tillegg bør du sjekke ut den nominelle og effektive renten. 

Lån uten sikkerhet

Har du tenkt til å ta opp lån, vil det være lurt å sammenligne forbrukslån hos ulike långivere. Renter varierer, og ved å bruke en låneagent kan du få gode tilbud fra banker og långivere som har godkjenning fra Finanstilsynet.

Låneagenter jobber med å sammenligne priser på vegne av forbrukere. Ved å søke lån via en låneagent kan du spare deg selv for tid og penger, og samtidig få tilbud på et billig forbrukslån.

Søknadsprosessen foregår som regel elektronisk med BankID for legitimering og signering. Du finner søknadsskjema på hjemmesidene til den aktuelle långiveren eller hos låneagenten. Du må imidlertid fylle ut følgende i søknaden:

  • Beløpet du ønsker å låne
  • Lengde på nedbetalingstid
  • Informasjon om personlige og økonomiske forhold
  • Kontaktinformasjon 

Låneagenter sammenligner lån for deg

Du har to valg. Du kan sammenligne forbrukslån på egenhånd eller la låneagenten sammenligne for deg. Dersom du velger sistnevnte, vil dette gå raskere siden du ikke trenger å gjøre jobben selv. Sannsynligvis vil en lånemegler sikre deg det beste og billigste forbrukslånet ved å hente inn tilbud fra mange banker på en gang.

Låneagenter jobber nemlig tett med flere banker som kan tilby forbrukslån. Dermed har de også en relativt god oversikt over markedet. Bruk en forbrukslån kalkulator for å finne den beste agenten.

 Du trenger bare å fylle en enkel søknad hos en låneagent. Låneagenten videresender denne til et visst antall banker og andre aktører av lån. En låneagent vil sjekke ut flere typer lån hos forskjellige aktører, før disse presenteres til deg slik at du kan velge det beste og billigste lånet.

En låneagents jobb er å jakte etter det beste lånet for deg slik at du får et får et billig forbrukslån med de beste betingelsene.