Her er Kjetil Rekdal på plass i Brakka

Nyheter: Kjetil Rekdal er på plass i Trondheim. Sammen med Geir Frigård. Duoen presenteres etter all sannsynlighet som nye RBK-trenere mandag, melder adressa.no

Trondheim24 var utenfor Brakka søndag kveld, og observerte at det pågikk møtevirksomhet. RBK styreleder Ivar Koteng og agent Morten Wivestad var også tilstede, i tillegg til hovedpersonen selv.

RBK styreleder Ivar Koteng og agent Morten Wivestad forlater brakka.

– Nå skal vi snakke med RBK og prøve å gjøre ferdig de siste tingene. Det er bare små detaljer. Vi må sikre at alt er riktig for begge parter. Blir vi enige, så blir jeg trener for RBK, sier han til Adresseavisen søndag kveld.

Flere år

De skal ha blitt enige om en avtale som strekker seg over flere år.

Onsdag meldte flere medier at romsdalingen var ønsket av et samlet styre i Rosenborg. Tidligere i uken sa klubbens styreleder Ivar Koteng at han hadde god tro på en avklaring før jul.

Rekdal ledet i år HamKam til Eliteserien etter en strålende sesong i 1. divisjon. Han har tidligere tatt Vålerenga til både seriegull (2005) og cuptriumf (2002). I tillegg vant Rekdal to NM-titler med Aalesund i 2009 og 2011.

53-åringen hadde et mislykket treneropphold i Start mellom 2018 og 2019. Der greide han ikke å redde laget fra nedrykk, og han måtte forlate klubben kort tid etter 1.-divisjonsåpningen sesongen etter.

Rosenborg endte i år på en skuffende femteplass. Det skilte 15 poeng opp til seriemester Bodø/Glimt, og for første gang på svært mange år står laget uten mulighet til å kvalifisere seg for europacupspill.