Friske sommerdrinker og fantastiske utsikt. Om du har lyst til å gjøre mer ut av besøket, så book hotell etter utsikt og takterrasse, oppfordrer reisebyrået, som presenterer denne ti på topp-lista:

1. Clarion Hotel The Edge, Tromsø
Nyt hotellets mest populære drink, Mojito, på takterrassen til Clarion Hotel The Edge. Her er det både mat og drikkeservering. Sky-baren er åpen hver dag i hele sommer. Åpningstiden forlenges de dagene værgudene er snille.

Image with visual paralax effect

2. Quality Hotel Strand, Gjøvik
Gjøvik er en koselig by med mye kulturliv. Når du først er i byen synes vi du skal svinge innom takterrassen til Quality Hotel Strand. Også må du bare prøve drinken Aloe Vera. Er du sulten serveres det blant annet deilige ferske reker på takterrassen.

Image with visual paralax effect

3. Astrum Skybar, Clarion Hotel & Congress, Trondheim
Astrum Skybar har en eventyrlig utsikt over Trondheim og Trondheimsfjorden. Det blir ikke mer romantisk enn solnedgangen fra denne takterrassen. Vi kan trygt anbefale restauranten. Ikke nøl, besøk hotellet!

Image with visual paralax effect

4. Etoile Bar, Grand Hotel, Oslo
Relativt uformell og trendy takterrasse midt i smørøyet av Oslo. Inngang ved siden av Grand Hotel på Karl Johan. Det serveres mange gode cocktailer og Mojitoen er ikke å forakte.

Image with visual paralax effect

5. Comfort Hotel Square, Stavanger
Hva, har du ikke hørt om denne takterrassen før? Nå har du det. Drikke og mat kjøpes i resepsjonen/restauranten i første etasje, og kan medbringes på taket. Det er mulig å leie takterrassen for private selskaper.

Image with visual paralax effect

6. THIEF ROOF, THE THIEF, Oslo
Ta turen innom Tjuvholmen og den lekre takterrassen. Menyen preges av deilige champagne- og sommercocktails. Nydelig utsikt over Oslo og Oslofjorden. Hver torsdag til lørdag setter ulike DJ’er stemning på THIEF ROOF.

Image with visual paralax effect

7. Scandic Havet, Bodø
I toppetasjen av hotellet finner du denne takterrassen. Nyt utsikten over Bodø fra 17. etasje. Takterrassen stenges ved for mye vind.

8. Q Lounge, First Hotel Grims Grenka, Oslo
Denne deilige takterrassen må du innom. Vi anbefaler deg å teste en Smokey Martini. På fredager og lørdager er det DJ på taket.

Image with visual paralax effect

9. Top Hat, Park Inn by Radisson Stavanger
I sommer kan drikke kjøpes i resepsjonen på hotellet og medbringes til takterrassen. Takterrassen er hovedsakelig for hotellets gjester. Om du ønsker å leie takterrassen er det mulig. Ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne.

Image with visual paralax effect

10. Smarthotel Oslo

Ikke mange har hørt om denne takterrassen, så vi kan vel kalle dette en skjult liten perle. Kjøp drikke i resepsjonen og nyt den på takterrassen med utsikt helt til Holmenkollen.

Image with visual paralax effect