Her åpner Fagn pop-up etter vannlekkasjen

Nyheter: Fagn måtte kansellere alle bookinger ut august etter en stor vannlekkasje. Nå har de funnet midlertidige lokaler.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Trondheim24s redaksjonelle dekning av byens blomstrende restaurantbransje støttes av ASKO Servering – stolt leverandør av produkter, tjenester og matfaglig kompetanse til Trondheims restauranter. 

VI HAR MARKEDETS BREDESTE GROSSISTSORTIMENT OG MEST INSPIRERENDE NETTHANDEL. TA KONTAKT MED ASKO SERVERING

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Nå kan det se ut som restauranteier Jonas André Nåvik har etterlevd store ord skrevet på Fagns nettsider:

«A pessimist sees the difficulty in every opportunity, an optimist sees the opportunity in every difficulty» som kan oversettes til «En pessimist ser vanskeligheten i et hvert problem, en optimist ser mulighetene i en hver vanskelighet», melder Adresseavisen (BAK BETALINGSMUR).

Huitfelds Stuer

Fagn åpner nå en pop-up-restaurant i Kjøpmannsgata i Midtbyen i Trondheim.

– Grunnen til at vi åpner her, er for å kunne trekke tilbake permisjonsvarslene til de ansatte, og så er ingen av oss er særlig flinke til å ta fri heller, sier han til adressa.no.

Den midlertidige restauranten vil ha 30 sitteplasser og 15-retters meny. Lokalet ligger i Huitfelds stuer i Kjøpmannsgata 14, og er et gammelt selskapslokale som Ivar Koteng eier og har pusset opp.

– Alle som har fått sine bestillinger kansellert får førsterett på booking i pop-up-restauranten, sier Nåvik.

Pop-up-restauranten holder åpent onsdag til lørdag fra 16. august, og skal holde åpent i frem til lokalet i Ørjaveita igjen er klart.