Henriksen slo grusomt tilbake

Nyheter: Markus Henriksen har slitt mye med skader, men mot San Marino slo Hull-spilleren grusomt tilbake.

Midtbanespilleren var involvert i alle de fire scoringene før pause.

Først gikk hans skudd via Davide Simoncini og i mål etter åtte minutter.

Deretter skaffet han straffesparket som Joshua King satte i mål, og like etter var han nest sist på ballen da samme mann satte inn 3–0.

Etter 39 minutter var han igjen nest siste nordmann på ballen da han ble felt og fikk et frispark. Frisparket satte Mohamed Elyounoussi i mål.

– Det var veldig godt. Det har gått litt trått de siste månedene med mye skader og akkurat når jeg har følt jeg har funnet formen, har jeg blitt satt tilbake med noen småskader igjen. Så jeg var veldig revansjesugen og ivrig på å vise meg fram i dag, så det var deilig, sa han til NTB på spørsmål om prestasjonen mot San Marino føltes som en personlig revansj.

Han var ikke så opptatt av om skuddet hans etter åtte minutter blir stående som et selvmål eller ikke, men var glad for å ha fått tilbake godfølelsen på landslaget.

– Det har vært noen tøffe år. Jeg føler sist det var en god periode var da vi slo Bulgaria borte og Kroatia hjemme.

Kampene Henriksen siktet til, var så tidlig som i september 2015.

– Det er sist jeg husker vi hadde en god flyt og det begynner å bli en stund siden, så det sier seg selv at vi ikke har levert slik vi burde ha gjort.

Torsdag leverte imidlertid både laget og Henriksen godt og allerede søndag venter avsluttende VM-kvalifiseringskamp mot Nord-Irland.