– Helt herlig å drive musikkfestival om dagen

Nyheter: 11 nye artister bekreftet til Trondheim Calling 2018.

Tidligere i september ble de første navnene annonsert, deriblant Billie Van, Jon Olav, Lucy Swann og WNDR. Nå er 11 nye navn klare, både sterke popartister, garasjerock, indie og hardcore fra nordkalotten, ifølge Trondheim Calling:

Silja Sol (Bergen)

Ondt Blod (Kirkenes)

Woodland (Trondheim)

Panda Panda (Trondheim)

Sol Heilo (Oslo)

Hanne Mjøen (Oslo)

SASSY 009 (Oslo)

Rick Ashtray (Trondheim/Oslo)

Turab (Oslo)

Yung Smul (Oslo)

Living (Bergen)

– Det er helt herlig å drive musikkfestival med målsetning å vise fram ny norsk musikk om dagen. Det skjer så utrolig mye med høy kvalitet i mange sjangere og fra mange sted i Norge som er en ære å få presentere til vårt publikum og bransjedelegatene, sier festivalsjef i Trondheim Calling, Thomas Ryjord, i en pressemelding.

Woodland, Rick Ashtray og Panda Panda har tidligere vært demoartister på festivalen, og er nå klare for å komme tilbake og spille som plateaktuelle artister.

Utvider kapasiteten

Trondheim Calling har vokst til å bli den største musikkfestivalen i vinterhalvåret i Midt-Norge med over 8000 publikum i 2017. Festivalen arrangeres for åttende gang  i februar 2018 med totalt 125 konserter på 15 ulike scener i Trondheim sentrum på en og samme billett.

Det er første gang festivalen er midt i Trondheim sentrum og strekker seg fra Studentersamfundet og Storsalen til intime Bar Moskus.

PS: Et begrenset antall Early Bird 3-dagers Festivalpass er lagt ut for salg på trondheimcalling.no til og med fredag 29. sept, for 740NOK.

 

 

For mer informasjon, ta kontakt med:
Wenche Sundt Bendixvold-Ryjord
wenche@trondheimcalling // 476 53 780