NTNU-student kåret til landets råeste IT-hode av finn.no

Nyheter: Det er på det fjortende året Universum har kåret Norges beste studenter.

 Kåringen av «Årets Student har til hensikt å øke bevisstheten om hva norsk næringsliv ser etter i nyutdannede studenter samt å synliggjøre hardtarbeidende studenter som vil være med å utvikle norsk næringsliv videre.

FINN.no, som delte ut årets pris, la vekt på at Årets IT student hadde gode programmeringsevner, sosialt engasjement, nysgjerrighet og sterke akademiske resultater. I år var det NTNU studenten Håvard Dybvik som stakk av med prisen, Årets IT student 2016.

Det er ingen tvil om at Norge har mange IT studenter som har en lysende fremtid foran seg. Det var en tøff utvelgelse, men Håvard viste en genuin nysgjerrighet for teknologi, gode samarbeidsevner og høyt sosialt engasjement, heter det i en pressemelding.

-Å jobbe med utvikling er utrolig moro når det finnes så mange spennende teknologier og muligheter. Årene på NTNU har vært en veldig fin opplevelse, noe jeg har alt å takke det gode miljøet på datateknikk og i NTNUI for. Jeg er svært takknemlig over å motta denne prisen fra et så spennende firma som FINN.no, det gir skikkelig motivasjon» sier en ydmyk og stolt Håvard Dybvik.

Håvard har også vist internasjonal interesse der han har vært ett år på utveksling i Tyskland. I tillegg har han hatt relevante sommerjobber hvor han har fått muligheten til utvikle seg innen fagområdet.

«Håvard har en profil som vi i FINN verdsetter. Vi er imponert over hans bakgrunn, personlige egenskaper og hans programmeringskunnskaper.» sier Rekruttering & employer branding ansvarlig Siw Fuglseth Pettersen.

Stemt frem av medstudenter
De nominerte har blitt stemt frem av medstudenter på grunn av sitt engasjement i studiemiljøet, og sine gode studieresultater. «Det å bli Årets student er både en fin tittel å sette på CV samt en fin mulighet å få vist seg frem for attraktive arbeidsgivere» sier Karine Jebsen i Universum. Prisen ble delt ut på Universum awards der Norges mest attraktive arbeidsgivere stemt frem av studenter blir kåret.