Har noen sett Viktor? Politiet jobber på spreng med å finne den savnede unggutten

Nyheter: Politiet har undersøkt flere tips, men foreløpig har de få spor å gå etter. Politiet omtaler saken som krevende.

Ber om tips

Han har ikke kommet til rette, bekrefter politiadvokat Christian Spets i Trøndelag politidistrikt torsdag ettermiddag.

Den savnede er Viktor Grøtte i midten av tenårene. Han har vært borte siden slutten av forrige uke og politiet har nå delt navn og bilde i samråd med foreldrene.

Lørdag 25. mars sendte politiet ut en pressemelding hvor de ba publikum om tips i forbindelse med søk etter en savnet tenåringsgutt fra Trondheim.

Viktor er ca. 170 cm høy, har mørkt kort hår og asiatiske trekk. Da han forsvant hadde han trolig på seg grå joggebukse, svart jakke, hvite joggesko og mulig sort hettegenser.

– Politiet har iverksatt flere etterforskningsskritt gjennom hele uka og etterforskningen pågår for å finne den savnede. Vi har ingen indikasjoner på at det er noe straffbart som har skjedd, men vi jobber ut ifra flere hypoteser, sier politifaglig etterforskningsleder Kjell Steinar Wibe i Trøndelag politidistrikt.

Vi er bekymret

– Vi er bekymret siden det har gått såpass lang tid og politiet ønsker å komme i kontakt med alle som tror de kan ha informasjon om den savnede, sier politifaglig etterforskningsleder Kjell Steinar Wibe i Trøndelag politidistrikt.

Viktor ble sist sett i hjemmet av foreldrene på østsiden av Trondheim 14. mars.

– Det kommer fremdeles inn tips fra publikum og vi jobber med å følge opp disse tipsene, sier Spets til adressa.no (BAK BETALINGSMUR).

Det er gjennomført avhør av personer som befinner seg i nettverket rundt ham. Spets opplyser at dette jobber de fremdeles med.

Det er også innhentet videoovervåkning fra flere steder, men så langt uten resultat.

– Det er ingen nye digitale spor som har dukket opp. Det er satt på en god del ressurser og vi jobber for fullt med saken, sier politiadvokaten.

– Vi vet ikke helt hvor vi skal målrette etterforskningen, legger han til.

– Det er en krevende sak å jobbe med. Vi har konkrete tips vi jobber med, men det er ingenting foreløpig som har gitt oss noen gode spor, sier Spets.

Har du opplysninger i saken? Meld inn til politiets tipstelefon 73 48 94 00 eller via nettadressen tips.politiet.no/trøndelag.