Han blir ny styreleder for Olavsfestdagene

Nyheter: Arild Kalkvik, direktør for Trondheim kino, er oppnevnt som ny styreleder for stiftelsen Olavsfestdagene i Trondheim. Han overtar etter Per Ivar Maudal, som har vært styreleder siden 2008.

Arild Kalkvik er 48 år, opprinnelig fra Sveio på Haugalandet, og har bakgrunn som journalist, skipsmegler, konsulent for medie- og underholdningsindustrien og markedsdirektør innen verftsindustrien.

Han har i tillegg bred erfaring med styrearbeid, heter det i en pressemelding.

Kalkvik har sittet i Olavsfestdagenes styre siden 2008, og har vært med på å utforme strategien stiftelsen har fulgt i denne perioden.

– Jeg ser frem til å fortsette den spennende reisen Olavsfestdagene har begitt seg ut på, hvor verdibasert formidling og underholdning går hånd i hånd, sier Kalkvik. – En festival med Nidarosdomen og Borggården som midtpunkt, hvor det er rom for å stille de store og viktige spørsmålene og samtidig la seg rive med av musikk av høy kvalitet, er en gave som så mange som mulig bør få ta del i.

Det nye styret i Olavsfestdagene består sju medlemmer: Arild Kalkvik (leder), Valborg Sund (nestleder), domprost Ragnhild Jepsen, i tillegg til følgende fire nye styremedlemmer:

Steinar Larsen (daglig leder for Trondheimsolistene), Vigdis Moe Skarstein (rådgiver ved Södertörn University), Ingrid Finboe Svendsen, (direktør for Thomas Angell stiftelser) og Kjartan Bergslid (sokneprest i Levanger).