Guttegjeng på Tiller mistenkt for grov vold

Nyheter: To gutter ble i helga utsatt for grov vold ved en privat adresse på Tiller. Heimdal videregående skole melder om en alvorlig hendelse, som trolig kan ses i sammenheng med voldsepisoden.

Hendelsen på Tiller skal ha skjedd natt til søndag, opplyser etterforskningsleder Beate Holm ved Trøndelag politidistrikt, til Adresseavisen (BAK BETALINGSMUR).

Volden skal ha blitt filmet

– En guttegjeng oppsøkte natt til søndag en privat adresse. To gutter i tenårene ble utsatt for grov vold på adressen. Da politiet kom til stedet var det synlig blod. Politiet ser svært alvorlig på hendelsen. Det var mange ungdommer som møtte opp. Vi har fire mistenkte i saken, og to fornærmede. Alle er under 18 år, opplyser Holm, til avisen.

Den grove volden skal ha blitt filmet.

Mandag skal en guttegjeng ha oppsøkt Heimdal vgs og oppført seg truende:

– Jeg kan bekrefte at det har vært en alvorlig hendelse ved skolen mandag. Årsaken til det som skjedde på skolen er en episode som har skjedd på fritiden. Vi tar det som har skjedd på det største alvor. Dette er ikke elever som går ved skolen. Det er viktig for oss at skolen er trygg for alle, sier rektor Elisabet Tandstad, til Adresseavisen (BAK BETALINGSMUR).