For «foodies» er det en gyllen mulighet til å handle inn europeiske godsaker som ikke alltid er tilgjengelig på matbutikkene i Trondheim.

Markedet er på plass i Heimdal sentrum i perioden 20- 22 juni:

– Vi rigger til med matboder som frister med lokale spesialiteter fra Frankrike, Italia, England, Spania, Polen, Tyskland og Nederland. For matelskere er «International Food Market» en unik sjanse til å sikre seg spennende og delikat mat, sier Olivier Simonin, markedsarrangør, i en pressemelding.

Image with visual paralax effect

Matbodene vil bugne med oster, skinker, pølser, oliven, tørket frukt, nøtter, baklava, makroner, sjokolade, belgiske vafler, spansk paella, gresk souvlaki og tartiflette fra Alpene.

– Og i tillegg til mye spennende mat, er det et morsomt innslag i bybildet som nærmest gir en følelse av å være på marked i Europa, sier Olivier.

Image with visual paralax effect

Matsirkus

Det omreisende matsirkuset har i over ti år besøkt en rekke byer over hele Storbritannia, og flere byer i Norge og Sverige. Og nå har altså turen kommet til Heimdal sentrum. Et svært populært innslag er den franske boden:

– Den franske boden er i år tilbake med over 100 forskjellige produkter, hovedsaklig pølser og ost. De disker også opp med en varm, fransk rett som heter Aligot, som er laget av smeltet Tomme-ost og poteter. Kom og smak, oppf0rdrer Simonion.