På flukt etter knivstikking på Havstein

Nyheter: Politiet jakter to gjerningspersoner etter at en person ble knivstukket på Byåsen i Trondheim torsdag kveld. En person er lettere skadd, opplyser politiet.

Politiet varslet om hendelsen via Twitter klokken 21.52 torsdag kveld. De opplyste at to gjerningspersoner hadde forlatt stedet, og at politiet jobber med å lokalisere disse.

Den skadde personen fikk kontaktet et vitne, som ringte politiet cirka 21.40. Fornærmede er lettere skadd etter å ha blitt knivstukket i overarmen.

To personer ble observert på vei bort fra åstedet, og politiet jobber med store ressurser for å finne disse to.

Ingen fare

– Det er viktig å påpeke at det ikke er fare for andre her. Dette er nok ingen vilkårlig knivstikking, og det er nok en relasjon mellom offer og gjerningspersoner, sier operasjonsleder Arnt-Harald Aaslund i Trøndelag politidistrikt til

Aaslund legger til at politiet har en indikasjon hvem gjerningspersonene er. Det skal være snakk om en mann og en kvinne.

– Det er snakk om at de skal ha tatt en buss vekk fra stedet, og det er pekt ut en retning hvor vi nå leter, sier han.

Knivstikkingen, som skjedde på Havstein på Byåsen like sør for Trondheim sentrum, skjer få dager etter at to personer ble knivstukket i byen forrige helg. Politiet har sagt at de ikke ser en sammenheng mellom de to knivepisodene.