Giskes lokallag har nå over 1.000 medlemmer: Vi er soleklart størst i Trondheim

Nyheter: Lokallaget til tidligere Ap-nestleder Trond Giske i Trondheim har for lengst bikket tusen medlemmer, og utgjør nå over halvparten av Trondheim Arbeiderparti.

Det er ikke kjent hvor mange av de over tusen medlemmene i lokallaget Nidaros sosialdemokratisk forum som faktisk kommer fra Trondheim.

– Vi er soleklart størst i Trondheim også basert på bare trondhjemmere. Det har ikke så mye å si for oss om det er den ene eller andre delegatberegningen. Det viktigste er at vi uansett ikke har tenkt å stemme i blokk, sier Trond Giske til Adresseavisen.

I desember ventes konklusjonen fra et politisk utvalg som er ledet av Aps Lubna Jaffery og nedsatt av partiet, som skal se på de interne vedtektene i Ap. Da skal problemstillingen Giske-laget reiser, være et tema.

Burgerbonanza på Solsiden

Oppkonstruert

– Vi har vært tydelig på at vi, uansett hvor mange vi kommer med til representantskapet i Trondheim Ap, ikke vil stemme i blokk, så i mitt syn er det et oppkonstruert problem, sier lokallagslederen til Adresseavisen.

– Men hvis noen mener det er et problem at vi blir for store, må de gjerne endre reglene. Det finnes mange måter å gjøre det på, men det er ikke noe vi vil bruke tiden vår på, sier han.

(©NTB)