I lokalene til det gamle lydstudioet har hun nylig flyttet inn. Full av ideer, pågangsmot og erfaring. Fra en bransje som dessverre er på vei ned. Det har Camilla lyst til å gjøre noe med.

– Jeg har jo sett en stund at bransjen sliter med rekruttering, og at innkjøpsvanene til folk har endret seg. Det gjør at også vi fagfolk må tenke litt annerledes, sier hun.

–Mange lager til og med sine egne brudebuketter selv idag, sier Camilla som nå vil invitere kundene inn i verkstedet for å rette søkelyset nettopp mot de kreative sidene som mange har.

– Og Bakklandet er jo en spennende bydel hvor flere nisjebutikker har kommet i det siste, så det gir inspirasjon å være blant flere gründere, sier hun.

Med bakgrunn fra hovedstaden og inspirasjon fra urbane trender, har hun nå laget sin egen butikk, som også er verksted  – og møteplass.

Jeg følte at det å ha et eget produksjonssted, hvor kunden kan få litt større plass, var noe som manglet i Trondheim, det var et tomrom her som jeg vil fylle, sier hun.

Image with visual paralax effect

Bunter av grønt
Hun er opptatt av kvalitet i alle ledd. Og liker å tilby noe som ikke alle andre har.

Hun viser fram et utvalg amaryllis.

– Disse er ekstra kraftige og står lenge, klokkene blir kjempestore,  sier den erfarne blomsterdekoratøren.

Nå før jul lager hun kranser og selger mye pynt. Trendene skifter og handlemønsteret likeså.

–Jeg selger masse bunter med grønt, mimosa og eucalypus er populært, det er jo en interiørtrend.

Men det hun har best erfaring på fra hovedstaden er blomsterdekorasjoner til begravelse.

Derfor har hun innredet butikken med det som formål.

– Jeg vil gjerne ta imot familie og pårørende i butikken, slik at de kan se blomstene der de er, og prate om hva de ønsker seg i fred og ro, en siste hilsen er det mange som vil legge noe ekstra i, forteller Camilla.

De siste årene i Oslo jobbet hun aller mest med produksjon, nettopp for begravelser og andre oppdragsgivere. Nå er hun tilbake i hjembyen og er spent på hvordan trønderne vil motta det nye forretningkonseptet.

– Det var nå eller aldri, sier hun med et smil og går på bakrommet og henter to store buketter med liljer, og mere grønt.

Camilla Lund Ohrvik er utdannet blomsterdekoratør og har mange års erfaring fra bransjen både i Trondheim og Oslo.

Hos Strå Blomsterverksted finner du ikke bare blomster i mange varianter, her er også plansjer, dekorasjoner og gaveartikler. Og butikken er innredet med gamle møbler og unike lamper – i tillegg til at det er Camillas eget verksted.

Instagram
Etter tre ukers drift har hun allerede merket pågang og fått god respons.

– Flere bestillinger har kommet etter at jeg har lagt ut bilder på Instagram, forteller hun.

Hun vil også invitere andre til å holde kurs og lage små og større arrangementer i butikken, som tidligere rommet lydstudioet.

– Jeg har mange ideer, og tar gjerne imot flere, avslutter hun.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre