Frigir navnet på drapsofferet

Nyheter: Det opplyser Trøndelag politidistrikt i en pressemelding onsdag formiddag.

Det var Elisabeth Karete Bjørkavåg Ravnå (45) som ble funnet drept i en leilighet på Byåsen mandag kveld.

Navnet og bildet av avdøde er frigitt i samråd med pårørende.

Den alvorlige hendelsen skjedde i en kommunal leilighet i en blokk på Byåsen. Politiet skriver at de nå har fått sikker identifikasjon på personen som ble funnet død.

Det var mandag kveld drapet ble oppdaget, etter at det ble ringt inn en bekymringsmelding til politiet klokka 20.22. Politiet rykket med store styrker til stedet.

Den alvorlige hendelsen skjedde i en kommunal leilighet i en blokk på Byåsen. Politiet skriver at de nå har fått sikker identifikasjon på personen som ble funnet død.

Mannen som er siktet for drap ble tirsdag ettermiddag avhørt av politiet.

– Han har vært i avhør i ettermiddag, sier advokat Kolbjørn Lium til NTB tirsdag kveld.

Han er forsvarer for mannen i 20-årene som er siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en kvinne ble funnet død i en leilighet på Byåsen i Trondheim mandag.

– Han erkjenner ikke straffskyld, men utover det ønsker jeg ikke å uttale meg noe om hva som har kommet fram i avhøret, sier Lium.

Den siktede avga også en kort forklaring i forbindelse med at han ble pågrepet mandag kveld.

– Politiet har foreløpig ingen holdepunkter for å si at flere personer har vært involvert i handlingen, sier politiadvokat Thomas Berg i en pressemelding.

Politiet tror de vet hvem den avdøde kvinnen er, men har ikke fått bekreftet sikker identitet. De ønsker derfor ikke å si noe om alder, bosted og eventuell relasjon til siktede nå.

Mannen vil fremstilles for fengsling i Trøndelag tingrett onsdag klokken 13.

Lium sier at hans klient foreløpig ikke har tatt stilling til hvorvidt han vil samtykke til fengslingen.

– Det tar vi en gjennomgang av i morgen formiddag, sier han.

Politiet ønsker tips i saken. Om noen har snakket med eller observert avdøde mandag 17. april, eller har andre tips i saken, ta kontakt via nettsiden tips.politiet.no/trøndelag eller telefonnummer 73 48 94 00.