Flere kvinner vil anmelde voldtektssiktet mann i Trondheim

Nyheter: En mann er siktet for to voldtekter og våpenbesittelse i Trondheim. Nå har politiet blitt kontaktet av flere kvinner i 20-årene som ønsker å anmelde mannen.

– Politiet vil ikke si noe konkret om hvilke handlinger som er anmeldt, eller hvor mange som har kontaktet politiet, men det vi kan si, er at det er handlinger i kategorien seksuelle overgrep, sier politiadvokat Line Novstad Klungreseth i Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

Mistenkt

Det vil vurderes om disse anmeldelsene vil danne grunnlag for ytterligere siktelser. Inntil videre har mannen status som mistenkt i disse nye sakene.

– Politiet gjennomgår sikret materiale med tanke på identifisering av personer som kan ha vært utsatt for noe straffbart. Politiet ønsker ikke å kommentere hva slags materiale det er tale om, ut over at vi har tilgang til flere informasjonskilder, sier Klungreseth.

Det var søndag morgen at politiet rykket ut til en bolig i Trondheim etter meldinger om festbråk. Utrykningen førte imidlertid til en større etterforskning. Det ble ifølge politiet beslaglagt et større antall våpen av ulik karakter, og det ble funnet mindre mengder narkotika.

Mannen ble pågrepet og siktet blant annet for to voldtekter. Politiet ber eventuelle vitner eller folk som har tips i saken, om å ta kontakt med politiet på telefon 73 48 94 00.

Den siktede mannen blir fremstilt for varetekt onsdag klokken 13, opplyser politiet.

(©NTB)