Rahimi er vokst opp som muslim i Iran. Da hun flyttet til Norge ble hun offisielt ateist. Støtt og stadig dukker Rahimi opp i magasiner verden over, som regel lettkledd og sensuell.

– Heldigvis elsker familien min det jeg gjør, og elsker meg for den jeg er. De synes det er kult! Men det er ikke alle som er like heldige, forteller hun.

Etter den islamske revolusjonen i Iran i 1979, gikk landet fra moderne lover til et islamsk lovverk. Rahimi mener at de fleste i Iran ønsker å få landet tilbake til slik det en gang var. Før revolusjonen ble landet styrt av Kong Mohammad Reza Pahlavi, han innførte en rekke reformer for å gjøre Iran til et land sterkt inspirert av demokratiske land i vest, som Storbritannia og USA. Kvinner ble oppfordret til å jobbe og ta utdanning, i tillegg var det ikke lov å dekke til ansiktet sitt offentlig.

– Jeg tror de aller fleste i Iran føler seg veldig presset til å være sterkt religiøse. Jeg har fått både ros og kritikk for bildene mine fordi jeg har muslimsk bakgrunn. Heldigvis støtter familien min meg, og det er det viktigste av alt.

Flykten fra regimet

Rahimi flyktet fra Iran som ungdom, for å komme seg unna det strenge regimet.

– Da jeg var barn sa alle til moren min at de måtte sende meg til utlandet for å bli modell. Noen år senere skjedde akkurat det, forteller hun.

Hun startet i Trend modellbyrå i Trondheim, men slet med å komme i gang.

– Jeg fikk ikke så mange oppdrag, jeg vet ikke om det var på grunn av at jeg ikke snakket norsk så bra eller om det var fordi jeg ikke hadde nok kontakter.

Til tross for en vanskelig start på karrieren, forteller hun at hun ble varmt tatt i mot i Trondheim.

– Likevel var det vanskelig å få kontakt med folk. Det var ikke så mange utlendinger i Trondheim på den tiden, så det er kanskje grunnen til det, forklarer hun.

160 tusen følgere på Instagram

Rahimi har en stor gjeng med følgere på Instagram, de fleste av fansen er internasjonale.

– Alle er selvfølgelig ekte, sier hun og ler.

Rahimi tror at grunnen til at hun har så mange følgere, er at hun inspirerer kvinner til å være seg selv, uansett alder.

– Modellindustrien har endret seg veldig fra da jeg var ung og jobbet for Trend models i Trondheim. Da var det få og små jobber, og lite penger. I dag kan man vise seg frem på sosiale medier, og nå ut til større og internasjonale kunder lettere, forteller hun.

Modellindustrien har heller aldri vært så mangfoldig som den er nå.

Hun har selv vært vipgjest for Versace fashionshow i Milano to ganger i 2019:

– På catwalken ser vi oftere mennesker som føles ekte, med cellulitter og i alle aldre og fasonger sier Rahimi.

Vil inspirere andre

– Jeg er opptatt av å aldri gi opp på drømmene mine, så klisjé som det kan høres ut, sier Rahimi.

Nå vil hun satse mer på å være influenser og modell.

Hun tror at noe av grunnen til at hun er så glad i å uttrykke seg selv, er fordi hun er oppvokst under et strengt regime.

– Norske kvinner er så heldige at de kan kle seg som de vil, jeg vil derfor utfordre trønderske kvinner til å være mer sexy og unge til sinns. Verdens vakreste kvinner bor i Norge, men mange kler seg så kjedelige når de blir 40 og mer, sier Rahimi.