Skal du få med deg Trondheim Calling må du hive deg rundt

Nyheter: Har du planer om å få med deg torsdagskonsertene på Trondheim Calling? Da bør du kjappe deg! Det er beskjeden fra festivalsjef Thomas Ryjord.

Torsdag morgen er det mindre enn 150 festivalpass igjen til årets festival. Torsdagsbillettene er allerede utsolgt.

– Vi har fortsatt noen fredagsbilletter og lørdagsbilletter igjen, men om du planlegger å få med deg torsdagsprogrammet, er eneste mulighet å kjøpe festivalpass. I løpet av det siste døgnet har både festivalpassene og dagsbillettene flydd ut, så det kan være lurt å ikke vente for lenge, sier Ryjord i en pressemelding.

72 timer – 120 konserter

I løpet av helgen arrangeres mer enn 120 konserter – på 15 scener, når hele Trondheim sentrum forvandles til en festival.

Blant torsdagens høydepunkter er Jonas Skybakmoen, Silja Sol, Farao, Ola Kvernbergs Steamdome, Sandra Kolstad, Insomniac Bears og WNDR.

For fullstendig program

Om Trondheim Calling:

Trondheim Calling er Norges største nasjonale musikkonferanse og Midt-Norges største musikkfestival i vinterhalvåret.

Arrangementet hadde 1 300 konferansedeltagere, over 100 artister og totalt over 8 000 publikummere i 2017. Trondheim Calling består av to deler, en musikkfestival og en musikkonferanse. Vårt hovedformål er å feire ny norsk musikk, vise frem artister som er på vei mot et gjennombrudd og å heve kompetansenivået innen norsk musikknæring.