Erika Norwich i MGP: Skal se for meg alle nakne

Nyheter: Erika Norwich fra Trondheim jobber med å finne roen før finalen i Melodi Grand Prix. Av faren har hun fått tips om et spesielt triks for å få det til.

Norwich, som er fra Trondheim, framfører «My AI» sammen med den mystiske artisten Super Rob, forkledd som en rundt tre meter høy robot.

Etter den første finaleprøven torsdag kjente Norwich seg roligere enn hun har gjort før.

– Jeg må bare beholde roen lørdag, så blir det nok bra, sier hun til NTB.

annonse

Puste

Hemmeligheten er å puste, røper hun.

– Og å se for meg alle i salen nakne. For da kanskje ikke jeg blir så stresset. Det var pappa som sa det, og jeg skal prøve, forteller Erika Norwich.

– Jeg skal bare gjøre akkurat det jeg har øvd på – ikke gå bort fra manus og overraske meg selv Jeg er vanligvis veldig impulsiv og spontan og gjør ting uten at jeg vet det. Så det må jeg bare ikke gjøre, sier hun.

annonse

Odds-tredjeplass

Artisten og roboten er de aller siste som skal på scenen i lørdagens finale, noe som ofte blir sett på som en fordel. Ifølge den samlede oversikten til Eurovisionworld ligger hun på tredjeplass hos spillselskapene, bak Gåte og Keiino.

– Jeg skal prøve å ikke være min egen verste fiende, for det er jeg veldig vant til. Jeg skal være snill med meg selv, forklarer Norwich.

Vinneren i lørdagens finale skal representere Norge i finalen i Eurovision Song Contest. Dette årets konkurranse holdes i Sverige – nærmere bestemt i Malmö – etter at Loreen vant i fjor.