Enstemmig RBK-styre vil ha Rekdal som trener

Nyheter: Kjetil Rekdal (53) er et stort steg nærmere trenerjobben i Rosenborg, ifølge erfaringene til Adresseavisen og TV 2.

Det var styremøte i Rosenborg tirsdag kveld, og i etterkant sa styreleder Ivar Koteng at han har god tro på at en ny trener vil være på plass innen jul.

Enig

– Vi er enige om veien videre, og vi er i ferd med å sette i gang det videre arbeidet fra i morgen (onsdag), sa Koteng til de oppmøtte mediene utenfor Brakka på Lerkendal.

Adresseavisen er blant mediene som har skrevet at Kjetil Rekdal har stått på listen over aktuelle trenerkandidater, og at klubben allerede har snakket med 53-åringen to ganger.

TV 2 melder også at Rosenborg skal føle seg ganske trygg på at Rekdal ønsker seg jobben, og at det ligger an til at forhandlingene mellom partene starter innen kort tid.

Samme kanal melder at HamKam bekrefter at Rosenborg har tatt kontakt på nytt onsdag, og at de ønsker nye samtaler med Rekdal.

Rekdal har en klausul i kontrakten med HamKam som gjør at han kan gå til andre klubber hvis det rette tilbudet dukker opp.

Åge Hareide ga seg som Rosenborg-trener etter inneværende sesong. Bodø/Glimts Kjetil Knutsen og serberen Milos Milojevic har også vært inne i bildet som aktuelle trenerkandidater for klubben som endte på 5.-plass i årets eliteserie.