Én ansatt ikke gjort rede for etter kranvelt

Nyheter: Én butikkansatt er ikke gjort rede for etter at en 50 meter høy kran veltet over et kjøpesenter i Melhus i Trøndelag, opplyser politiet på Twitter.

Én butikkansatt er ikke gjort rede for etter at en 50 meter høy kran veltet over et kjøpesenter i Melhus i Trøndelag. To personer er kjørt til sykehus.

– To er kjørt til sykehus med lettere skader og én person som er savnet fra kjøpesenteret, så der forsøker vi å lokalisere, sier innsatsleder Håkon Flor til TV 2.

Politiet skriver på Twitter at det er en snakk om en butikkansatt som ikke er gjort rede for.

– Pårørende til vedkommende er orientert. Det jobbes fortsatt med å få gjennomsøkt bygningsmassen, skriver Trøndelag-politiet.

Det er mye ødeleggelser der krana har truffet kjøpesenteret, ifølge operasjonslederen, som sier at brannvesenet leter gjennom de mest ødelagte områdene.

– Begge kranelementene har veltet over butikktak i både først og andre etasje. Det er en del knuste butikker og bygningsmasse der, sier Flor.

En kran har rast over et kjøpesenter i Melhus sør for Trondheim
Foto: Hilde Ljøkjell / NTB

Ulykken skjedde klokken 9.17 fredag morgen. Politiet mottok en rekke telefoner fra vitner som så kranen falle over kjøpesenteret.

Det ble tidlig klart at det ikke befant seg noen i krana, opplyste politiet til NTB kort tid etter ulykken.