Eldresvindler i Trondheim tar seg inn med koronaspørsmål: Observert igjen torsdag

Nyheter: Kvinnen som mistenkes for å svindle eldre i Trondheim tar seg inn i boligene deres med spørsmål om korona. Politiet ber publikum om hjelp i etterforskningen.

– Damen har en form for informasjonskort rundt halsen for å virke mest mulig troverdig. Hun utgir seg fra å være fra en offentlig instans, og tar seg inn i boliger til eldre med spørsmål om livet etter korona, sier politifaglig etterforskningsleder Kjell Steinar Wibe til Adresseavisen.

Sju svindlet

Politiet har mottatt flere anmeldelser i saken. Minst sju eldre er blitt svindlet, og har fått frastjålet verdigjenstander, ifølge Adressa.

Også torsdag formiddag ble kvinnen observert i området Strindheim/Rosenborg, og politiet har hatt patruljer i søk etter kvinnen.

Kvinnen har lyst hår og er svensktalende. Hun er tidligere blitt beskrevet av politiet som om lag 45 år gammel, men politiet mener nå hun er mellom 30 og 40 år.

Hun har vært ikledd beige jakke og svart veske. Politiet mistenker at hun samarbeider med en mann som kjører en champagnefarget Volvo V70 med utenlandske registreringsskilter.

(©NTB)