Drapet på Buran: Mann har meldt seg, kan være viktig vitne

Nyheter: I går gikk politiet ut med en etterlysning, nå har mannen meldt seg til politiet.

– En person som mener å gjenkjenne seg selv på bildet har meldt seg, og det er avtalt at han møter til avhør over helga, sier politiadvokat Hans Vang ved Trøndelag politidistrikt i en sms til Adresseavisen fredag ettermiddag (BAK BETALINGSMUR).

På Facebook

Ifølge meldingen som ble publisert på Facebook, og som trondheim24 publiserte en sak om i går kan personen være et viktig vitne i etterforskningen av drapssaken , men «uten nødvendigvis å være klar over det selv», som det heter i meldingen.

Drapet på Buran: Vet du hvem dette er? Da må du kontakte politiet

Politiet er interessert i å komme i kontakt med personen på bildet.

Nesten blind mann krasjet i fylla, så ble han siktet for drapet på Lademoen

Mannen som krasjet i fylla er dømt til tvungent psykisk helsevern. To måneder senere ble han siktet for drapet på Cathrine Sand.

Cathrine (39) døde etter grov voldshendelse på Lademoen

Det var Cathrine Sand (39) som døde etter å ha blitt utsatt for grov vold i Trondheim søndag. Politiet ber folk som kan ha videoopptak fra området ta kontakt.

Drapssaken: Nå har politiet kartlagt kameraer på Lademoen

I forbindelse med drapssaken på Lademoen i Trondheim søndag har politiet kartlagt overvåkingskameraer i nærområdet til åstedet.

Dødsvold på Lademoen: Drapssiktet er underlagt tvungent psykisk helsevern

En mann i 30-årene og en mann i 40-årene er siktet for drap eller medvirkning til drap på en kvinne i 30-årene i Trondheim. Begge ble tirsdag varetektsfengslet.

To menn siktet for drap etter dødsvolden på Lademoen 

To menn er siktet for forsettlig drap, eller medvirkning til dette, etter at en kvinne ble funnet død i Trondheim søndag. En tredje mann er løslatt.