Drapet på Buran: Vet du hvem dette er? Da må du kontakte politiet

Nyheter: Politiet er interessert i å komme i kontakt med personen på bildet.

– Vedkommende kan være et viktig vitne i etterforskningen av drapssaken på Buran i Trondheim, uten å nødvendigvis være klar over det selv. Vi skulle gjerne snakket med vedkommende om mulige observasjoner, melder politiet på sine Facebook-sider:

Gått langs Thaulowkaia

Personen har gått langs Thaulowkaia ved Solsiden natt til søndag 27.10.19 kl 0358 og fortsetter videre oppover mot Innherredsveien.

Er dette deg eller kjenner du igjen vedkommende? Ta kontakt på 02800 eller send politiet en melding på messenger.

LES MER:

Nesten blind mann krasjet i fylla, så ble han siktet for drapet på Lademoen

Mannen som krasjet i fylla er dømt til tvungent psykisk helsevern. To måneder senere ble han siktet for drapet på Cathrine Sand.

Cathrine (39) døde etter grov voldshendelse på Lademoen

Det var Cathrine Sand (39) som døde etter å ha blitt utsatt for grov vold i Trondheim søndag. Politiet ber folk som kan ha videoopptak fra området ta kontakt.

Drapssaken: Nå har politiet kartlagt kameraer på Lademoen

I forbindelse med drapssaken på Lademoen i Trondheim søndag har politiet kartlagt overvåkingskameraer i nærområdet til åstedet.

Dødsvold på Lademoen: Drapssiktet er underlagt tvungent psykisk helsevern

En mann i 30-årene og en mann i 40-årene er siktet for drap eller medvirkning til drap på en kvinne i 30-årene i Trondheim. Begge ble tirsdag varetektsfengslet.

To menn siktet for drap etter dødsvolden på Lademoen 

To menn er siktet for forsettlig drap, eller medvirkning til dette, etter at en kvinne ble funnet død i Trondheim søndag. En tredje mann er løslatt.

Kvinne erklært død etter vold på Lademoen: Tre kjenninger av politiet er pågrepet og siktet

Bevæpnet politi rykket ut etter melding om en alvorlig voldshendelse på en adresse på Lademoen i Trondheim. En kvinne i 30-årene er erklært død og tre menn er pågrepet og siktet.