Tyveribølgen fra boder: I dag ble to tatt på fersk gjerning på Møllenberg

Møllenberg: Det har vært 160 innbrudd i boder i Trondheim hittil i år - nær dobbelt så mange som i fjor. Tidlig i morges ble to menn tatt på fersk gjerning mens de stjal fra en bod i Gyldenløves gate på Møllenberg.

De to mennene som omtales som «godt kjent for politiet fra før» og ble pågrepet på stedet.

Hjemme hos den ene mannen fant politiet det som trolig dreier seg om tjuvgods fra en rekke steder, opplyser operasjonsleder Stig Roger Olsen i Trøndelag politidistrikt til NRK Trøndelag

Det var en beboer i Gyldenløvesgate som varslet politiet. Lovens lange arm rykket ut raskt nok til å foreta pågripelsen.

Tatt med narko

– Vi kom dit såpass kjapt at vi fant dem inne i bodene. Bodene var brutt opp. I forbindelse med pågripelsen ble det funnet en del tyvegods, sier Olsen til NRK.

Operasjonslederen opplyser at det ble funnet narkotiske tabletter på den ene som ble pågrepet. Det ble bestemt å ransake hjemmet hans. Der fant politiet gjenstander som sannsynligvis også er tyvegods.

– Det var diverse verktøy, PC-utstyr og liknende. Vi jobber nå med å finne ut hvor gjenstandene stammer fra, fortsetter operasjonslederen, til NRK.