Derfor stenger Credo dørene i Ørjaveita

Nyheter: 30. juni forlater Trondheims restaurantstjerne Ørjaveita for godt.

Der har de holdt til i 18 år, siden oppstarten med Heidi Bjerkan, Tor Schjølberg og Calle Fegth.

I dag er det Heidi Bjerkan som er eneeier, og hun har meislet ut store planer for fremtiden:

– Vi trenger mye mer plass å boltre oss på. Det blir ikke nødvendigvis mange flere bord enn det vi har i dag, men vi trenger større produksjonslokaler som blant annet kjøkken og lagerrom. Vi jobber med nye konsepter som vi har stor tro på, og vi trenger derfor større plass. Etter 18 er Credo blitt voksen, og det var naturlig for oss å gå videre et annet sted, sier Bjerkan, til Adresseavisen (BAK BETALINGSMUR)

Saken fortsetter etter annonsene

Bytte frontrute i Trondheim: Hos Autoglass får du gjort jobben i helga og på kveldstid

Tom Arne Jensen, daglig leder for Autoglass på Tempe, er klar for å gire om og gi gass: Som eneste aktør i Trondheim tilbyr han nå bytte eller reparasjon av frontrute frem til 22.00 på kvelden – alle dager i uka.

Comments

Disse appene må du bare ha om du bor i Trondheim

Det spiller ingen rolle om du er ny i Trondheim eller bodd her hele livet. Mobilapper gjør hverdagen i byen så mye enklere. Appene kan være både praktiske og underholdende, alt etter hva du er ute etter. Her får du vite hvilke apper du bare må ha om du bor i Trondheim.

Comments

Økonomiske farer ved samlivsbrudd – særlig for deg som ikke er gift

Stadig færre velger å gifte seg, noe som kan få alvorlige økonomiske konsekvenser ved samlivsbrudd. Selv om du er gift, finnes det mange fallgruver. Her får du vite de største økonomiske farene når parforholdet tar slutt og hvilke rettigheter du har.

Comments

Hvor «nye» Credo blir og finne, vil ikke Bjerkan ut med, men eieren av den prisbelønte restauranten forsikrer at den nye satsingen vil være av internasjonal klasse.

I den nye restauranten skal råvarene og produsentene få mer plass:

Den som følger Credo på sosiale medier vil vite at restauranten jobber tett med to gårdbrukere i Orkdal – Skjølberg Søndre og Fannremsgården:

– Vi ønsker en mer totalitet i matproduksjonen og et ledd i dette er å gjøre disse produsentene enda mer synlig. For meg som kokk er det viktig å bruke små produsenter og få vist dem fram, sier hun til avisa.