Derfor stenger Credo dørene i Ørjaveita

Nyheter: 30. juni forlater Trondheims restaurantstjerne Ørjaveita for godt.

Der har de holdt til i 18 år, siden oppstarten med Heidi Bjerkan, Tor Schjølberg og Calle Fegth.

I dag er det Heidi Bjerkan som er eneeier, og hun har meislet ut store planer for fremtiden:

– Vi trenger mye mer plass å boltre oss på. Det blir ikke nødvendigvis mange flere bord enn det vi har i dag, men vi trenger større produksjonslokaler som blant annet kjøkken og lagerrom. Vi jobber med nye konsepter som vi har stor tro på, og vi trenger derfor større plass. Etter 18 er Credo blitt voksen, og det var naturlig for oss å gå videre et annet sted, sier Bjerkan, til Adresseavisen (BAK BETALINGSMUR)

Saken fortsetter etter annonsene

Siste uke for byens beste tacodeal: – For oss er taco kjærlighet, kultur, tradisjon og lykke

Taco-restaurantene kommer og går i Trondheim. Men taco kan være så mye snodig. Er du klar for en autentisk taco-opplevelse bør du finne veien til Restaurant Frida i Fjordgata.

Lei elsykkel i Trondheim

Våren er rett rundt hjørnet! Lei deg en elsykkel og dra på urban safari. Trondheim24 har to gode elsykler du kan leie.

Kjøpe bitcoin? Her er stegene som kreves

For nybegynnere kan det være utfordrende å investere i bitcoin for første gang. Markedet flommer over av ulike salgskanaler, inkludert kryptobørser og forhandlere som tilbyr verdipapirer knyttet til kryptovalutaen.

Hvor «nye» Credo blir og finne, vil ikke Bjerkan ut med, men eieren av den prisbelønte restauranten forsikrer at den nye satsingen vil være av internasjonal klasse.

I den nye restauranten skal råvarene og produsentene få mer plass:

Den som følger Credo på sosiale medier vil vite at restauranten jobber tett med to gårdbrukere i Orkdal – Skjølberg Søndre og Fannremsgården:

– Vi ønsker en mer totalitet i matproduksjonen og et ledd i dette er å gjøre disse produsentene enda mer synlig. For meg som kokk er det viktig å bruke små produsenter og få vist dem fram, sier hun til avisa.