Der har de holdt til i 18 år, siden oppstarten med Heidi Bjerkan, Tor Schjølberg og Calle Fegth.
I dag er det Heidi Bjerkan som er eneeier, og hun har meislet ut store planer for fremtiden:
– Vi trenger mye mer plass å boltre oss på. Det blir ikke nødvendigvis mange flere bord enn det vi har i dag, men vi trenger større produksjonslokaler som blant annet kjøkken og lagerrom. Vi jobber med nye konsepter som vi har stor tro på, og vi trenger derfor større plass. Etter 18 er Credo blitt voksen, og det var naturlig for oss å gå videre et annet sted, sier Bjerkan, til Adresseavisen (BAK BETALINGSMUR)
Saken fortsetter etter annonsene
Maten når nye høyder på det italienske kjøkkenet i Innherredsveien
Etter flere måneder med oppussing, testing av retter og samkjøring av teamet på kjøkkenet begynner maten å sitte som et skudd på Sugo Ristorante i innherredsveien. Prisnivået er også svært behagelig.
Renhold24: 10 gode grunner til å la oss ta hånd om renholdet ditt
Er du lei av å bytte renholdsbyrå på grunn av slurvete utført arbeid? Her er ti lovnader til deg som vurdrer å la oss i Renhold24 gjøre jobben.
Ny meny på Frida: Når meksikanerne feirer kommer denne eksklusive deleretten på bordet
Meksikansk matmagi i Fjordgata: Endelig står «Frida Diego Celebracion» på menyen hos Restaurant Frida. En eksklusiv delerett som kombinerer de beste råvarene fra sjø og land.
Hvor «nye» Credo blir og finne, vil ikke Bjerkan ut med, men eieren av den prisbelønte restauranten forsikrer at den nye satsingen vil være av internasjonal klasse.
I den nye restauranten skal råvarene og produsentene få mer plass:
Den som følger Credo på sosiale medier vil vite at restauranten jobber tett med to gårdbrukere i Orkdal – Skjølberg Søndre og Fannremsgården:
– Vi ønsker en mer totalitet i matproduksjonen og et ledd i dette er å gjøre disse produsentene enda mer synlig. For meg som kokk er det viktig å bruke små produsenter og få vist dem fram, sier hun til avisa.